Lite är bättre än mindre…

3 kommentarer

Lite är bättre än mindre

Lite är bättre än mindre, även om mycket hade varit bättre… Jag skulle tippa på att jag landade i sängen strax efter 02.00 i natt, och slumrade till strax innan 03.00.

Av någon anledning vaknade jag upp kring 06.00 och kände mig ovanligt pigg. Naturligtvis så valde jag att försöka sova vidare, och ett par mackor fick mig att somna.

… och sen sov jag verkligen, ända till klockan hade hunnit bli 11.00 med råge. Efter en kopp kaffe så hoppade jag upp på cykeln och trampade in till stan. Därefter dröjde det märkligt länge innan man kom igång.

Trots att Wilja desperat försökte få husse att sätta igång, likt en oförstående arbetsledare.

Till slut lyckades hon och två mindre träd fälldes, varav endast ett sågades upp i någorlunda rätt mått. Antar att jag behöver jobba lite i morgon innan jag börjar jobba.

Vädret kommer i alla fall att tillåta detta, sen återstår det att se hur mycket som blir gjort. Det börjar dock bli lite mer akut nu än tidigare i år, och i ärlighetens namn så jobbar jag bättre när allt blir lite mer pressat.

Vanligtvis, bör kanske tilläggas, men jag hoppas att detta är en av situationerna. Återigen kan jag känna att det vore uppskattat med lite hjälp, men jag vet inte riktigt vem jag ska fråga.

Att jag börjat jobba mer och mer på Strandbaden är naturligtvis positivt på alla tänkbara sätt, men samtidigt blir det lite besvärligt att hinna med annat.

Fast i rimlighetens namn borde man ändå hinna med allt arbete under kommande två månader. Om man tar en liten bit i taget varje dag, för lite är bättre än mindre.

Kvällspromenad:

En själv har ju fått gott om fysisk aktivitet idag, speciellt efter att man cyklat totalt 47,6 km. Nu kan hundarna få se fram emot en promenad genom en mörk och stilla skog.

Det blir kanske inte en jättelång promenad, men jag tror ändå att hundarna kommer att uppskatta den. Därefter blir det nog till att sakta avsluta dagen med en efterlängtad dusch.

Slutligen kan man krypa till kojs och unna sig några timmars sömn.

Vi på Hundgården önskar er en god natt, och en fortsatt fin vecka!

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 04 18 || 22:15

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'Lite är bättre än mindre…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Wilja gör så gott hon kan att få igång dig.:-)
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 04 19 || 10:17

 2. Ibland har en helt enkelt inte tid att arbeta, det tar för mycket tid så en inte hinner med allt som ska göras 🙂
  Vädret inbjuder verkligen till utejobb, härligt!

  Marianne

  2023 04 20 || 09:27

 3. skönt att få sova ut!

  Pauline

  2023 04 20 || 19:20

Lämna en kommentar: