Det var ett bra val…

3 kommentarer

Det var ett bra val

Det var ett bra val att unna kroppen ytterligare en dags vila. Det vackra vädret gjorde att det kändes “fel” att ta bilen, men för kroppen var det uppenbarligen rätt.

I kväll kommer dock latmasken att få lida ordentligt, till förmån för cykeln. Trots det faktum att man riskerar att få ta del av lite vårregn.

Det är kanske inte direkt gynnsamt, men vad ska man göra?

Efter att ha kollat väderleksprognosen övervägde jag för ett ögonblick att köra bil. Om jag gör det måste jag tanka på vägen hem, och det är en aktivitet jag mer än gärna väntar med.

Mitt mål att trots allt att tanka varannan månad, vilket innebär att jag helst av allt ska dra ut lite på det. Gärna till den 27:e april, men då man använt bilen lite mer denna månad så blir det troligtvis tidigare.

Men inte idag, då kroppen behöver röra på sig ordentligt idag. Det finns trots allt mål med träningen. Ibland önskar man att det fanns lika höga mål att tvätta cykeln, som med träningen.

Men låt oss ta en sak i taget… En smutsig cykel bär trots allt på bevis att den används flitigt! Vilket är positivt, medan en smutsig bil inte är alls är lika positivt.

Men det var ett bra val att ta bilen igår, och jag hoppas att det visar sig vara ett bra val att ta cykeln idag.

I kväll jobbar man igen!

Ja, det är onekligen med stor glädje och tacksamhet som man kan konstatera att man jobbar även i kväll. Efter alldeles för lång tid med för lite arbete tar man emot varje arbetspass som en skänk från ovan.

Nog för att pengar inte är allt, men dessa är ändå värdefulla när det kommer till att betala räkningar. Man kan tyvärr inte betala dessa med ett gott humör, positivitet eller andras applåder…

Att man sen trivs fantastiskt bra på Strandbaden är bara en bonus.

För stunden har man ett par timmar på sig innan man ska trampa in till stan. Det blir ett litet stopp innan jobbet, och det är på apoteket. Hundarna har fått ett recept på fästingmedel, så jag behöver hämta ut det.

Med förhoppningen om att 2023 blir året då en fästing inte biter sig fast i husse…

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig fredag!

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 04 14 || 15:22

3 svar to 'Det var ett bra val…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Är så sjukt imponerad att du cyklar så mycket. Jag hade varit en riktigt latmask och tagit bilen 🙈

  Yasmine

  2023 04 14 || 16:19

 2. Jag har ingen cykel så jag behöver inte välja!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 04 14 || 16:40

 3. Så bra att du lyssnar på kroppen

  Pauline

  2023 04 16 || 16:28

Lämna en kommentar: