Hundgården helgade vilodagen

1 kommentar

Hundgården helgade vilodagen

Vi på Hundgården helgade vilodagen igår, och det var riktigt ljuvligt. Det är nästan så att man hade velat unna sig ytterligare en dag med att bara göra ingenting…

Dessvärre är det inte riktigt möjligt idag. I kväll jobbar man, men jag överväger faktiskt att ta bilen till jobbet för att låta kroppen få vila lite mer.

Man har en tendens att fuska med vilodagarna, och det vore nog bra att vara lite lat även denna dag. Jag har dock ett par timmar på mig att bestämma mig för vilket färdmedel man ska välja.

Dessutom vad jag tvungen att städa hela huset. Dammråttor och hårbollar hade inlett en fullskalig invasion av mitt hem, något man inte kan acceptera.

Därför rustade man snabeldraken för strid, och denne fick även ett skrovmål av sällan skådat slag. För stunden är alla dammråttor och hårbollar förintade, men nya lär garanterat dyka upp.

Troligtvis lär man se några nya redan i morgon.

Det blev vardagslyx igår!

Då jag hade ett ärende in till stan igår passade jag på att unna mig lite extra gott; en kebabtallrik. För mig var det en uppskattad måltid. Vovvarna tyckte nog dock att det var själviskt att jag bara köpt en.

För att inte falla i onåd i deras ögon bjöd jag dessa på ett märgben i stället.

Resten av dagen tillbringades i en sittande ställning, och under kvällen slumrade man till i kontorsstolen. Det är ett tydligt tecken på att det är dags att gå och lägga sig.

Jag somnade kanske inte direkt, men det känns ändå som att man fått tillräckligt med sömn.

Något jag ser fram emot när jag kommer hem i natt blir att få lägga sig i en nybäddad säng i ett svalt och behagligt sovrum. Det är en precis lagom stor säng för mig och mitt sällskap.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt härlig torsdag!

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 04 13 || 15:25

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Hundgården helgade vilodagen'

Subscribe to comments with RSS

  1. Ja, det är nog bra att vila kroppen emellanåt. Skönt när allt är nystädat, men vad jag minns av min tid på gården är att nystädat varade inte särskilt många timmar!

    Marianne

    2023 04 13 || 16:56

Lämna en kommentar: