Latmasken behöver också vila…

1 kommentar

Latmasken behöver också vila

Latmasken behöver också vila, och vila är precis vad den kommer att få göra i morgon!

Trots att jag inte gjort speciellt mycket idag, så har man ändå fått röra på sig ordentligt. Efter att man slutat jobbet ca 00.30 så dröjde man kvar i lobbyn och pratade med några arbetskamrater.

Först efter 02.00 så hoppade man upp på cykeln och trampade hemåt, och drygt en timme senare så var man äntligen hemma. Förvisso var man rejält trött, och av den anledningen kröp man ner under det värmande täcket ganska omgående.

Jag vet att jag startade Netflix på TV’n, men har inget direkt minne av att man sett något alls.

Strax efter 12.00 så ansåg kroppen mig vara tillräckligt utvilad, och dagen inleddes med en kopp kaffe. Därefter fattade jag ett beslut att cykla in till stan, trots regnet.

Det regnade inte jättemycket, men tillräckligt för att bli förhållandevis fuktig. Icke desto mindre var man mer eller mindre glad som en lärka.

Onsdagens planer:

I morgon blir det dock en lång och härlig dag utan någon direkt aktivitet alls, bortsett från promenaden med vovvarna. Eller det är i alla fall vad jag i min enfald planerat.

Hur det blir återstår att se…

Det är dock ytterst tveksamt att cykeln kommer att användas alls. Jag har ett ärende till en något avlägsen del i kommunen, och därför har jag för avsikt att använda bilen.

På vägen dit och hem har jag några ärenden att utföra. Bland annat ska jag stanna till vid Engelsons och köpa en ny keps. Jag köpte en ny keps i torsdags, och i söndags fick Wilja tag på den…

Jag ska även hämta ut NexGard till hundarna, om receptet hunnit komma in. Det är ett fästingmedel som jag började använda i höstas, och det funkar jättebra på mina små pälsklingar.

Utöver detta blir det även ett stopp på ICA för att köpa med sig något extra gott och onyttigt hem, och allt avslutas med ett besök på en pizzeria. Ja, jag har för avsikt att verkligen unna mig i morgon.

För hur det än är: latmasken behöver också vila!

Service är beställd!

Servicen för ATV’n är beställd, och återförsäljaren kommer att hämta den här hemma antingen denna eller nästa vecka. Jag har påpekat vikten av att noga kontrollera vad det kan finnas för fel, samt att dessa även ska föra en ingående dialog med tillverkaren.

Man önskar verkligen ett slut på allt krångel nu, och av den anledningen hoppas man på ett högst positivt besked från återförsäljaren.

 

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 04 11 || 21:45

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Latmasken behöver också vila…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Det var inte bra att Wilja fick tag på kepsen!
    Ha en bra dag!
    Kram!

    skåningen

    2023 04 12 || 10:54

Lämna en kommentar: