Snart är det dags igen…

Inga kommentarer

Snart är det dags igen

Snart är det dags igen! Klockan börjar bli slagen, och man får börja packa sin väska inför kvällens arbetspass. Vädret ser ut att fortfarande vara på min sida, bortsett från vinden.

Det ser ut att bli motvind till jobbet, och sen vänder tydligen vinden något…

Ett mindre besvär, och man får i stället se det som en möjlighet att få röra på sig lite extra. I natt har man förvisso inte sovit speciellt många timmar, men det ska inte hindra mig från att cykla.

Med lite tur kommer man att somna ganska snart efter att man kommit hem i natt. Lite frisk luft på vägen till arbetet lär garanterat få en att piggna till lite.

Sen får man inte glömma den ljuvliga dryck som innehåller koffein! Det lär nog bli ett par koppar av den sorten i under passet. Kanske rent av en extra kopp innan man hoppar upp på cykeln.

NexGard till vovvarna!

Ja, det är kanske inte godis, men både Turbo och Wilja smaskade sig i varsin tablett idag. Nu hoppas man på att dessa får ett fullgott skydd mot fästingar, och att husse (i förlängningen) inte får några.

Under årens lopp har man testat många olika sorters varianter av fästingmedel, men dessa tabletter är utan tvekan de mest effektiva. I alla fall om man frågar mig.

Tänk att det dröjde ända till 2022 innan jag insåg detta!

Jag kan varmt rekommendera dessa tabletter. Droppar i nacken var inte riktigt ett alternativ förra sommaren då Wilja tillbringade mycket tid med att bita i Turbos hals.

Halsband är inte heller ett alternativ av samma anledning. Nu kommer man i alla fall att slippa fästingar under kommande 6 månader, och det är man naturligtvis tacksam för.

Med dessa enkla rader önskar vi på Hundgården er alla en riktigt härlig lördag!

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 04 15 || 17:56

Lämna en kommentar: