En natt med god sömn

2 kommentarer

En natt med god sömn

En natt med god sömn gör verkligen underverk för kroppen. I natt rullade man in på gårdsplanen vid 03.30, och man var utan tvekan tröttare än tröttast.

Efter att man fått i sig lite mat och en kopp kaffe gick man med tunga steg mot sängen. Innan man visste ordet av hade kroppen somnat, och man vaknade när klockan ringde vid 12.00.

Man var fortfarande trött, fast på ett nyvaket sätt. Kroppen kände sig återhämtad, och man mådde verkligen prima på alla sätt och vis. Dagen inleddes med lite kaffe och rågflingegröt, vilket är precis lagom nyttigt.

Därmed är man också redo för ännu ett arbetspass, och om knappt 4 timmar trampar man i väg.

Innan dess har man några måsten att utföra. Bland annat behöver man packa sin väska, så att man har allt man behöver.

Dessutom behöver man tydligen dammsuga idag igen, men det är inget som förvånar mig nämnvärt.

Två vovvar har en tendens att lämna sina små spår överallt. Sen får man inte glömma att smörja kedjan på cykeln, och även pumpa däcken innan man beger sig iväg. Ja, det blir cykel även idag!

Därefter får man nog klämma in en kopp kaffe till, och sätta sig ner och läsa lite. Sen är man mer än redo på alla tänkbara sätt. Tänk vad en natt med god sömn kan göra!

Solen jobbar mer, och kaminen mindre!

Ja, det är märkbart att vi går mot varmare tider. Kaminen behöver inte användas lika mycket längre, vilket naturligtvis är skönt då veden börjar ta slut.

Den senaste tiden har det blivit ytterst lite eldande, och snart kommer man att kunna sota skorstenen och göra kaminen ren och fin inför nästa säsong! Ett skitigt arbete, men ändå märkligt rogivande.

Därmed är det dags att sätta punkt för dagens inlägg. Vi på Hundgården önskar er alla en trevlig söndagskväll och en härlig start på den kommande veckan.

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 04 16 || 13:58

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'En natt med god sömn'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ha en bra kväll!
  Kram!

  skåningen

  2023 04 16 || 18:22

 2. skönt att du ändå kände dig återhämtad!

  Pauline

  2023 04 18 || 20:41

Lämna en kommentar: