Vissa planer funkar inte…

3 kommentarer

Vissa planer funkar inte

Vissa planer funkar inte, men det betyder inte att planerna varit dåliga. Jag satte inledningsvis väldigt höga mål för träningen i mars, på gott och ont.

Jag hade tänkt pressa mig själv extra mycket, men verkligheten kom i vägen.

I första hand var det väder och vind som förhindrat cykelturerna, och i några enstaka fall också latmasken. Det ursprungliga målet var att totalt gå och cykla 1000 km under denna månad.

Hittills har jag endast fått ihop 462,35 km. Det återstår dock en vecka av mars månad, och jag hoppas på att åtminstone få ihop 100 km under den tiden. Mina förväntningar kontra den faktiska väderleken går inte riktigt hand i hand.

Hittills i år har jag i alla fall fått ihop  totalt 1788 km på cykel och till fots, vilket man kanske inte riktigt kan fnysa åt. Trots detta känner jag mig något missnöjd.

Jag hoppades verkligen på att mars månad skulle kunna erbjuda extremt mycket träning. Vågar jag i stället hoppas på att april månad blir en fantastisk månad med extremt mycket träning?

Ja, man kan alltid hoppas! Vi går ju i alla fall mot varmare tider, så man lär troligtvis inte behöva oroa sig för snö, slask och is fler gånger i år. Regnet lär man dock inte komma undan, men önskar man en svensk sommar så får man troligtvis det…

Ja, vissa planer funkar inte – hur gärna man än vill. Det positiva i detta är att det fortfarande återstår många månader av detta år. Det borde vara tillräckligt med tid att rätta till saker och ting.

Haltar Wilja fortfarande?

Nej, lyckligtvis inte! Man har under en ganska lång tid tvingats ta till korta promenader och i övrigt försöka hålla henne så stilla som möjligt. Resultatet har blivit, så vitt jag kan se, att hon idag är helt återställd.

Det lär dock dröja lite längre innan promenaderna blir så långa som jag önskar, men jag är i alla fall glad över att hon inte är halt och lytt längre.

Wilja - Bitövning

Dagen till ära tog jag även fram skyddsärmen och lät henne få bita husse så mycket hon önskade. Jösses, vad hon gick igång! Antar att en lång tid med lite aktivitet har gjort sitt.

Gårdagen avslutades med en halvlång promenad genom skogen, och siktar på samma runda i kväll. Om det inte börjar ösregna…

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 03 24 || 19:56

3 svar to 'Vissa planer funkar inte…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Bra att Wilja är bättre!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 03 25 || 10:33

 2. En kan bli besviken när planerna spricker, men det är nog bättre att se vad en har presterat istället för att deppa.
  “Always look on the bright side of live” tada tadadada! Positivt är ju också att Wilja verkar vara tillbaka på banan.

  Marianne

  2023 03 25 || 12:02

 3. ja viktigt att inte ha för höga krav på sig själv

  Pauline

  2023 03 25 || 15:42

Lämna en kommentar: