Man tröttnar aldrig…

1 kommentar

Man tröttnar aldrig

Man tröttnar aldrig på alla vackra vyer man bjuds på under sina promenader och cykelturer! Kvällens promenad var inget undantag.

Efter att vi tagit oss igenom skogen kunde man blicka ut över Ljungby Kyrka (Falkenberg), och se hur månen precis tagit sig upp över horisonten.

Vanligtvis brukar man hålla uppe farten under hela promenaden, men här stannade man upp en stund.

Luften var kall och frisk, och allt var nästan kusligt tyst. Dock får man återigen beklaga sig över bildkvalitén, men en mobiltelefon är blott en mobiltelefon.

När man cyklade hem från jobbet i natt fick man dock en något bättre bild på månen:

Man tröttnar aldrig

Trots att man bott på Hundgården i nästan 14 år är en sak väldigt säker: Man tröttnar aldrig på den skönhet och stillhet som naturen har att erbjuda!

Visst finns det fördelar med att bo centralt, det mesta finns ju precis runt hörnet! Men att bo mer eller mindre mitt i naturen överväger utan tvekan allt!

Att på nära håll kunna beskåda årstidernas skiftningar. Att från fönstret ibland få se rådjur, älg och vildsvin är inget annat än en ren förmån. Sen får man inte glömma fördelarna men en stor inhägnad trädgård till vovvarna.

Ja, man skulle kunna fortsätta länge och väl på detta spår!

Träning:

Veckan som gått har i vanligt ordning bestått av många och långa promenader och cykelturer, men dessvärre inte speciellt många styrketräningspass.

I morgon börjar dock en ny vecka, med nya möjligheter!

Som jag tidigare berättat är ett av målen för i år att man ska cykla längre än man kör bil. Dessvärre leder bilen med ett fåtal mil, och efter denna veckan kommer den tyvärr att ta ledningen rejält.

Men det är det väl värt om det innebär att man får gosa med små schäfervalpar en stund..?

Envis som man är lär man utan tvekan hinna ta ledningen med cykeln – precis lagom tills att valpen ska hämtas i slutet av maj…

Men återigen: valpgos är viktigare!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 04 17 || 23:43

1 svar to 'Man tröttnar aldrig…'

Subscribe to comments with RSS

  1. ja så vackert!

    Pauline Hurtig

    2022 04 18 || 21:51

Lämna en kommentar: