Vågar man hoppas på 2022?

1 kommentar

Jag är nog inte den enda som känner att 2021 knappt hann börja riktigt, men likväl sitter man här efter årets näst sista arbetspass – och mindre än sex dygn återstår.

Visst kände man sig tacksam när restriktionerna lättades ordentligt tidigare i år, men som vi alla säkert redan vet så har nya restriktioner införts nyligen.

Än så länge påverkar detta inte mig nämnvärt, och jag hoppas verkligen inte att det blir några efterdyningar i början av nästa år, för i så fall måste jag hitta en annan sysselsättning.

Vilket vore väldigt tråkigt, för hur det än är så är jobbet som ordningsvakt helt klart det roligaste och mest givande jobb jag någonsin haft.

Jag hade också hoppats på möjligheter att kunna föreläsa en hel del efter sommaren, men tyvärr så har situationen i vårt samhälle omöjliggjort även detta.

Inte helt oväntat.

I stället håller jag tummarna extra hårt för att nästa år blir året då pandemin övervinns, och att allt återgår till en någorlunda normal vardag.

Men snart får vi möjlighet att byta ut den gamla tråkiga kalendern mot en ny, och där hoppas man kunna göra många anteckningar som rör både arbetet som ordningsvakt och föreläsare.

Något positivt man däremot kan ta med sig från 2021 är att man äntligen kommit igång med träningen ordentligt under de senaste 8 månaderna, och det känns faktiskt som att man fått in rutinerna ordentligt för detta.

Under vintern blir det dock betydligt mindre cyklande, speciellt när det snöat, men långpromenaderna med Turbo och styrketräningen funkar betydligt bättre.

Det känns lite för tidigt att nämna löpning eftersom jag hittills bara sprungit två gånger den här veckan, men man håller tummarna för att även det blir ett återkommande inslag i vardagen.

Målet är dock inte “beach 2022”, för helt ärligt har jag inte varit på stranden på väldigt många år.

Snarare handlar det om min egen hälsa och välfärd, och den enda jag kommer att tävla mot är den sämre versionen av mig själv.

Men nu har klockan blivit alldeles för mycket, och det enda som återstår är att säga “god natt” och “god fortsättning” till alla som orkar läsa så här långt!

Skrivet av Henrik Olsson

2021 12 26 || 08:00

1 svar to 'Vågar man hoppas på 2022?'

Subscribe to comments with RSS

  1. nä hoppas verkligen att vi blir av med den värsta smittan

    Pauline Hurtig

    2021 12 26 || 20:17

Lämna en kommentar: