När ett fel går sönder…

3 kommentarer

I torsdags upptäckte jag att min nya ATV inte längre ville starta, och julhelgen har ju fördröjt allt något så först i morgon ska den få åka släp till återförsäljaren för en närmare kontroll.

Man är inte speciellt teknisk själv, och eftersom den är ny och har garanti känns det bättre att låta en auktoriserad verkstad sköta problemet – som garanterat inte är speciellt komplicerat att fixa.

Oväntade fel kan ju även uppstå på nya saker, men jag får nog anstränga mig extra mycket i morgon för att dölja min frustration när man ringer upp verkstaden.

Att det dessutom väntas snö på tisdagen (om än i mindre mängd) skapar dessutom onödigt mycket stress – för tänk om man inte hinner få tillbaka den innan…

Så kul är det ju inte att skotta för hand.

Nåväl, detta får bli morgondagens problem!

Dagen som sådan har varit väldigt behaglig. Efter en lång och välförtjänt sovmorgon kunde man vakna upp till ett strålande vackert (men kallt) väder.

Minusgraderna håller otroligt nog i sig, och snön som kom innan ju ligger kvar – men bara ett par dagar till innan det återigen blir plusgrader och nederbörd (regn).

Det vore synd och påstå att man varit speciellt aktiv idag, bortsett från en rask långpromenad tillsammans med Turbo under kvällen – men det skadar inte att låta sig ligga lite på latsidan ibland.

Idag* (läs *igår) ska man göra ett ytterst tappert försök att vända dygnet ovanligt snabbt, och för att underlätta detta kommer klockan att ringa redan 07.00 i morgon* (läs *idag).

Huruvida den planen verkligen lyckas återstår ju att se, och det hela hänger på hur snabbt man faktiskt lyckas somna – men något som motiverar en att göra så här är att man under eftermiddagen förhoppningsvis kommer att kunna glädjas åt att ATV’n startar som den ska igen!

Med detta sagt önskar jag er alla en riktigt härlig start på måndagen!

Skrivet av Henrik Olsson

2021 12 27 || 08:00

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'När ett fel går sönder…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Men så himla irriterande, men förhoppningsvis går det lätt att fixa till.
  Det verkar vara ett fantastiskt väder på många ställen nu, sol och gnistrande snö det kastar en tillbaka till barndomens vita vintrar.
  Hoppas det går bra att vända rätt på dygnet.

  Marianne Cargus

  2021 12 27 || 12:12

 2. God fortsättning! 🙂

  Annie Jansson

  2021 12 27 || 12:26

 3. så tråkigt när något går sönder 🙁

  Pauline Hurtig

  2021 12 27 || 20:01

Lämna en kommentar: