I väntan på John Blund…

3 kommentarer

Min dygnsrytm har inte förbättrat sig märkbart, men samtidigt är det ändå lite småtrevligt att sitta vid datorn och slötitta lite på Netflix [Vexed] samtidigt som man går igenom gamla dokument på datorn.

På soffan bredvid mig ligger Turbo och sussar sött, och lite då och då snarkar han högt och ljudligt.

Just nu tycks jag ha väldigt svårt att samla mina tankar, och den kreativa sidan verkar ha gått och lagt sig för flera timmar sen – något som förvånar mig då jag trodde att vi hade ett starkare band än så.

Det är dock inte så mycket man kan göra åt det nu, utan man hoppas på att få återse den egenskapen när man väl äter frukostgröten och dricker kaffe efter några timmars välbehövlig vila.

Man jobbade igår kväll (på självaste julaftonen), och ska även jobba senare i kväll – och därefter återstår endast ett arbetspass i år: Nyårsaftonen!

Julaftonen började fantastiskt bra när man vaknade upp till ett strålande vackert väder, och innan man visste ordet av var Turbo och jag ute på en långpromenad.

Man behöver kanske inte förtydliga att man njöt ordentligt av att försöka fånga så många solstrålar som möjligt med ansiktet.

Under eftermiddagen bjöd man sig själv på en liten tupplur på sofflocket innan styrketräningen och (hör och häpna) en kortare löprunda i skogen. Trots att ingen jagade mig…

Några timmar innan det var dags att åka till jobbet blev det julbord med Godistanten, och denna dag kommer eventuellt att se likadan ut.

Klockan tickar dessvärre obarmhärtigt vidare, och avslutningsvis vill jag passa på att avsluta med några tänkvärda ord jag snubblat över vid något tillfälle, men jag kan tyvärr inte riktigt påminna mig om varifrån dessa ord kommer.

Icke desto mindre är dessa tänkvärda:

Are you interested in achieving your life’s goals and dreams, or are you comitted to achieving them.
If you are interested you will do what’s convenient, but if you are comitted you will do what ever it takes!

Skrivet av Henrik Olsson

2021 12 25 || 08:00

3 svar to 'I väntan på John Blund…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ha det så gott!
  Det var en tuff operation men nu hoppas jag att det ska bli bättre och bättre dag för dag!
  Kram!

  skåningen

  2021 12 25 || 11:21

 2. God fortsättning! 🙂

  Annie Jansson

  2021 12 25 || 14:20

 3. Låter som en mysig jul! Vädret igår var fantastiskt här också! 😃

  Louise

  2021 12 25 || 14:55

Lämna en kommentar: