Lookie-lookie! No hands! No hands!

2 kommentarer

För drygt 2 veckor sen blev åkte man på en rejäl förkylning av det manliga slaget, något som följdes av stora mängder snö, så cykeln har av naturliga skäl stått parkerad.

Efter ett par dagars töande kunde man äntligen (efter 18 dagar) hoppa upp på cykelsadeln och trampa in till stan för nöjes skull, och det kändes verkligen fantastiskt bra.

Det är alltid besvärande när träningen uteblir, och efter ett uppehåll under så här lång tid kliade det verkligen i hela kroppen att få bege sig iväg.

Att bilen dessutom får stå parkerad till förmån för cykling är inget man kan hänga läpp för!

Under återstoden av veckan verkar det som att vädret kommer att fortsätta gynna cykelturer både hit och dit, så man får verkligen passa på att nyttja cykelns alla fördelar innan vinterväglaget återvänder.

Vintern är ju normalt en tid då cykeln oftast och otåligt står parkerad i väntan på att få användas, men om vi får västkustens vanliga vinter kommer man att kunna rulla iväg lite då och då.

Om inte får man se fram emot fler och längre turer till den efterlängtade våren.

Vintern passar annars bra till längre promenader med Turbo, styrketräning och kanske eventuellt några längder i Klitterbadets bassäng.

Träningen har annars under året tagit ordentlig fart till skillnad från förra året, men det finns naturligtvis möjlighet till förbättring på alla tänkbara områden.

Men med drygt två veckor kvar av 2021 får man nog dra slutsatsen att 2022 blir det år då man får sikta på att slå alla tänkbara rekord – och om man lyckas avsluta detta år med flaggan i topp har man goda förutsättningar för att komma igång tidigt nästa år!

Det är kanske alldeles för “tidigt” att börja prata om nyårslöften, men finns det något speciellt mål som du redan nu vet att du vill satsa på inför 2022?

Skrivet av Henrik Olsson

2021 12 15 || 16:15

2 svar to 'Lookie-lookie! No hands! No hands!'

Subscribe to comments with RSS

 1. härligt att kunna cykla, ackta bara om de blir halt

  Pauline Hurtig

  2021 12 15 || 20:16

 2. Skönt med en cykeltur, är alla isfläckar borta nu?
  Cykla utan händerna på styret = bra balans, själv har man aldrig lyckats.
  Angående löften, träningen och hälsosam kost är alltid högst på löfteslistan.

  Sv; Stefan driver https://www.bodafisk.se/ tillsammans med sin son.

  Önskar er en fin fortsättning på dagen

  Marianne Cargus

  2021 12 16 || 12:19

Lämna en kommentar: