PW i skog och mark…

4 kommentarer

Det finns inte längre någon given tid för mina promenader med Turbo, även om en tumregel tycks vara “i mörker”, och gärna sent på kvällen eller någon gång efter nattjobbet.

Visst hade man uppskattat att få njuta lite av solen också under promenaderna, men det är något man inte kan se fram emot förrän våren anlänt och sommaren väntar runt hörnet.

Eftersom vår lilla runda följer 154:an är det enklare vid tider då det är mindre trafik ute, men i början av min tid i huset gick jag ut med alla fyra schäfrarna samtidigt.

Mitt i rusningstrafiken. Behöver kanske inte tillägga att det var mindre uppskattat av en del bilister.

Nu har man dock bara en enda lite plutt som ska med, och då är det helt klart enklare att kliva av vägen när det kommer lastbilar – men bäst tiden på dygnet är ändå när det bara är jag och Turbo ute på vägen.

Medan man är inne på ämnet “vovve” måste man kanske fråga sig hur tankarna går till att försöka hitta en liten lekkompis till Turbo?

Ja, tankarna finns absolut där, men jag är inte närmare ett beslut nu än tidigare.

Visst finns det fördelar med att bara ha en hund, men samtidigt vill man ju att han även ska kunna njuta av sällskapet från någon artfrände.

Husse må vara rask i benen, men aldrig att jag skulle kunna hänga med i svängarna som Fjant gjorde:

Jag hoppas att ni faktiskt kan se ett klippet med Turbo och Fjant, men det finns inga garantier: I kväll har hemsidan av någon märklig anledning krånglat ovanligt mycket.

Men annars får jag försöka ladda upp några av mina absoluta favoritklipp i morgon i stället, för i kväll hinner jag inte riktigt med det då jag måste sticka hemifrån om två timmar för att hinna till jobbet i tid.

Innan detta måste jag även hinna arbeta lite på den sista inlämningsuppgiften för skolan innan mitt “jullov” börjar på riktigt!

Jag önskar er alla en riktigt härlig torsdagskväll!

Skrivet av Henrik Olsson

2021 12 16 || 19:18

4 svar to 'PW i skog och mark…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Älskar själv att springa i mörkret, bästa tiden och när det är alldeles tyst för att det inte är andra på vägarna eller stigarna, så förstår att ni föredrar att ta promenaderna då. 🙂 Och så skönt med jullov från skolan nu!

  Johanna Utterberg

  2021 12 16 || 19:32

 2. Det gick att se klippet, ja du, att försöka springa ikapp med en hund är nog lönlöst att ens tänka på.
  Det är lustigt hur de flesta bilister tror att vägen är endast för de, att de inte räknar varken cyklister eller gående eller för den delen hästar som trafikanter.

  Önskar er en fin fredag!

  Marianne Cargus

  2021 12 17 || 08:23

 3. Åh ja han måste ju få en valp kompis! 😃 det är ju himla mycket tid att lägga på att lära och vänja in valpen men det är ju så värt det enligt mig! 😃

  Louise

  2021 12 17 || 12:35

 4. förstår att de finns fördelar med båda, så härlig video!!

  Pauline Hurtig

  2021 12 17 || 13:52

Lämna en kommentar: