En månad i taget…

3 kommentarer

Arbetssituationen har varit ovanligt osäker sen mars -20, men de senaste 6 månaderna har man i alla fall tacksamt nog kunnat jobba minst 10 timmar i veckan.

Vad jag vet nu är att detta kommer att fortsätta även under januari -22.

Under tiden oktober -20 till juni -21 arbetade man inte en enda timme som ordningsvakt, och man började nästan fundera i banorna på att helt enkelt byta arbete.

Nu känner man sig inte längre lika ivrig att söka jobb, men tankarna finns förvisso fortfarande kvar i viss mån då nya restriktioner och rekommendationer införs – även om det än så länge inte påverkar våra jobb märkbart.

Jag har ju under de senaste åren mer och mer lutat åt downshifting, och är oerhört tacksam över det faktum att min ekonomi klarar av ett sådant liv.

Visst, man ska inte sticka under stol med att det hjälper oerhört att man också är Godistantens hyresvärd, samtidigt som jag tror att det även hjälper henne.

Man har ju även de senaste åren satsat allt mer på föreläsningar, men tyvärr har pandemin tillfört oerhört mycket grus i det maskineriet.

Jag väljer dock att förbli hoppfull inför framtiden, och är säker på att saker och ting någon gång kommer att börja rulla på i en takt man längtat efter under några år.

Framtiden må just nu vara oviss på många sätt, men framtiden kommer icke desto mindre.

Under VT -22 kommer jag att fortsätta studera teologi, men bara till 50% och den här gången utan studielån, så man får hoppas att det inte blir för mycket strul med arbetstillfällen under terminen.

Men nog om detta: Igår hade jag lite svårt att ladda upp videoklipp på när Fjant och Turbo lekte som galna, så jag gjorde ett nytt försök idag.

Dessvärre får jag det inte att fungera riktigt, och eftersom jag inte använder Facebook eller Youtube får jag försöka lösa problemet senare: men förr eller senare dyker det upp några videoklipp på dessa två!

3 svar to 'En månad i taget…'

Subscribe to comments with RSS

 1. JA, det har verkligen varit en besvärlig tid för utelivet under en lång period. Vi får verkligen hoppas att detta inte fortsätter alltför länge nu.
  Har du som vakt också till uppgift att se till att folk på stället följer restriktioner som att hålla avstånd, sitta ner och inte hänga i baren?
  Klippet på vovvarna såg jag, men laddar du upp utan Youtube? Hur gör man då?

  Marianne Cargus

  2021 12 18 || 13:52

 2. JA, när bilen krånglar och man blir strandad en bit hemifrån är det bra om man har någon att ringa som kan hjälpa

  Marianne Cargus

  2021 12 18 || 13:53

 3. Ja denna pandemin gör ju så man blir osäker på om man ens har ett jobb kvar så man får passa på att njuta så länge det går! 😜 Är också säker på att det blir bättre i framtiden!

  Louise

  2021 12 18 || 16:35

Lämna en kommentar: