|| dag 127 / 365 || var det bättre förr ||

9 kommentarer

PZTRvKtgCDQv6TGYSLq5AmdK.1

Den här dagen började på värsta tänkbara sätt!

Jag kom visserligen i säng ganska sent igår, men var ändå viss om att larmen som skulle ljuda 03.00, 03.15, 03.30, 03.45, 04.00 och 05.00 skulle räcka för att väcka sömntutan.

Icke.

När jag slog upp mina underbart blå gjorde jag upptäckte att det börjat ljusna ute, något som inte bådade gott för den som skulle börja jobba 06.30.

Jag tittade på klockan och såg att den var 05.53, och det var inte bara att sticka. Hundarna och hönsen skulle bjudas på frukost, och jag själv skulle få med mig frukost.

Ca 06.06 satte jag mig på cykeln och började trampa som om jag stulit den, och den 15,5 km långa resvägen slutade 06.34 då en väldigt svettig och andfådd Olsson anlände till sin arbetsplats.

Hundarna var i alla fall glada över att se mig senare på eftermiddagen, och än gladare blev det när jag erbjöd dessa fredagsmys i form av märgben!

Trevlig helg på er alla!

Skrivet av Henrik Olsson

2014 09 05 || 18:03

9 svar to '|| dag 127 / 365 || var det bättre förr ||'

Subscribe to comments with RSS

 1. Phu!! Jobbigt att vakna på det viset! …..Nalle Phu! Sprider många kloka råd omkring sig Kram!

  Yvonne

  2014 09 05 || 18:12

 2. Vi funderade många gånger om, men både jag och sambon var lite för rädda haha:P Men next time, maybe haha

 3. Jobbig morgon där du!

 4. Shit va snabb xD va bra att du ändå hann x) 4 minuter är inte så mkt så fete bra!^^

  Svar: Jo jag förstår vad du menar, jag är själv emot de brott och kränkningar som vissa SD:are och andra nationalister får utstå. Exempelvis det Revolutionära fronten och Antifascistiska aktion håller på med. Men detta innebär inte att jag på några som helst omständigheter skulle ställa mig bakom svenska motståndsrörelsen eller SDU eller SD:s politik. De kör med lika ful stil. Många av det begår hatbrott. Det tycker jag inte är mindre fel bara för att vissa av dem är “offer”.

  Tycker det är skumt att folk som påstår sig stå bakom demokrati står bakom ett parti som dem. Du förespråkar demokrati och friheten att tycka som man vill? Det gör jag med. På den fronten är jag likadan. Har inget emot att folk tycker annorlunda. Det jag stör mig på är att många som röstar på SD röstar på dem för att de anses vara ensamma offer. Vilket de i själva verket inte är.

  Att man sedan säger att man röstar på dem för att man är emot den politiska förföljning som sker i Sverige, som du uttryckte det, hur tänker man där? Man förespråkar för frihet för individen … oket, hur tänker man där? SD i makten skulle inte innebär att man får tänka och tycka som man vill. SD i makten skulle innebära ett homogent samhälle där alla ska vara lika och de som avviker från normen ska frysas ut.¨

  Homosexuella? intersexuella? De som inte är kristna? De som inte vill följa traditioner? De som inte heter vill leva som “typiskt Svensson”?

  SD är en begränsning av Sverige. För det SD ger är en mall av vad som innebär att vara svensk. Självklart kommer det finnas folk som hamnar utanför, vad händer med dem?

  Att lösa ett problem genom att skapa andra problem i samhället anser jag inte som en lösning.

  Självklart behöver vi inte tycka likadant i frågan. Skulle någon säga: “jag tycker inte om invandrare för de stal min dotters cykel, dra röstar jag på SD/ND/SvP”, då kan jag ändå förstå. Även om det är en lite skum orsak. Men att påstå att man röstar på de för att man vill ha ett bättre Sverige eller för att man vill bättra demokratin … Då kan jag inte annat än att höja på ögonbrynen. Hur tänker man där?

  ♀ THE REVOLT ♀

  2014 09 05 || 19:05

 5. Ha ett bra fredagsmys!

  Yvonne

  2014 09 05 || 20:02

 6. sv: ja det är verkligen inte roligt 🙁

  emelie andersson

  2014 09 05 || 20:12

 7. å så jobbigt, hatar att vakna för sent och stressa

  Pauline

  2014 09 05 || 20:14

 8. Vad har du och hundarna för er ikväll?

 9. När man försover sej är hela dagen förstörd….men hur i hela friden hann du med hundar och höns på en kvart?

  marianne

  2014 09 06 || 11:46

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: