Attackillrarna – Korpfotboll när den är som bäst!

11 kommentarer

IMG_4367 kopiera

På jobbet finns ett nystartat fotbollslag och i går var deras första match – och både jag och Fjant var naturligtvis där och hejade på samtidigt som jag såg allt som en bra socialträning för den lille!

Hans intresse för fotboll var dock inte så högt…

… utan hans nos sökte sig hela tiden till min midjeväska som innehåll mängder av omsorgsfullt delade frolicar som frikostigt delades ut…

Vädret var verkligen på vår sida och först var jag orolig att det skulle bli för varmt för Fjant, men det fläktade riktigt härligt där vi satt bredvid planen!

Matchen slutade självfallet med vinst till “vårt” lag: 3-2!

För att ytterligare visa vårt stöd hade Emmelie fixat ett tjänstetäcke där hon broderat in “Attackillrarna”, och jag tror i min enfald att Fjant kände sig lite tuffare som en sann attackiller än fluffig schäfervalp!

Ett stort tack till henne för hjälpen med detta, och för er andra kan jag meddela (om det är av intresse) att hon faktiskt tillverkar egna tjänstetäcken!

IMG_4380 kopiera

Vid hemkomsten var lilla Fjant väldigt trött och gick och la sig på trädäcket efter kvällsmaten, och nästa gång blir det Bagheeras tur att få följa med för han älskar ju all form av bollsport!

Slutligen visar jag en bild på det stolta laget som drog hem segern:

IMG_4363 kopiera

Skrivet av Henrik Olsson

2013 05 17 || 05:00

Publicerat i Baronen - In Real Life

11 svar to 'Attackillrarna – Korpfotboll när den är som bäst!'

Subscribe to comments with RSS

  1. Vilket fint täcke!

    Maria

    2013 05 19 || 16:02

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: