Mjölk är tydligen livet…

11 kommentarer

… och de senaste veckorna har jag hällt i mig mängder av just denna dryck i hopp om att tillföra kroppen allt den behöver.

Dock kan jag vid en snabb titt konstatera att jag fullkomligt rasat i vikt, och därför känns det extra skönt och veta att jag enbart har 6 dagars vandring kvar innan jag når målet i Ystad!

Resterande del av året kommer jag att få ägna åt att äta upp mig så gott det går!

Idag blev det ett stopp på Lovsjö Camping där jag försöker återhämta så gott det går, samtidigt som jag försöker ladda alla batterier!

Ca 280 km återstår av äventyret, och jag ska försöka sikta in mig på att gå drygt 50 km/dag för att kunna avsluta hela äventyret med en “kort” promenad genom Ystad. Det är bara att hålla tummarna för att dessa sista dagar flyter på bra, och att all utrustning håller.

Tältet och kärran är just nu ständiga orosmoment, men det känns ändå lugnande att familjen bara är ett “stenkast” bort om något oförutsett skulle hända!

Dagen avslutades med ett väntat besök från Eksjö (Jasmine och Andreas), samt ett oväntat besök från Falkenberg (sambon och Bagheera)!

Bagheeras glädje över att träffa sin husse går inte att beskriva i ord!

Det skulle hoppas, skuttas och pussas i ofantliga mängder, och svansen viftade så att den nästan lossnade. När jag sen skulle sätta tillbaka Debbie i kärran så gav Bagheera i från sig ett hjärtskärande skrik när han såg mig gå iväg igen!

Husses lilla gosebjörn!

6 dagar återstår. Endast 6 dagar. Sen är husse hemma igen!

Skrivet av Henrik Olsson

2012 07 15 || 18:00

Publicerat i Den Stora Vandringen

11 svar to 'Mjölk är tydligen livet…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Så klart att Bagheera har saknat sin husse!!!

    Bara 6 dagar kvar. Så otroligt grymt bra jobbat av dig och Debbie!!

    Junitjej

    2012 07 16 || 19:15

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: