För nöjes skull…

25 kommentarer

Vi tog tillfället i akt denna härliga höstdag och begav oss ut för en stunds lördagsbus i den stora hundgården!

Pinnar och bollar flög kors och tvärs, och grässtrån fick sätta livet till vid kraftiga accelerationer och häftiga inbromsningar.

Detta gjorde att Debbie, Bagheera och Vega fick sträcka på benen ordentligt!

Som vanligt är videoklippen av mindre avancerad karaktär… [On YouTube] 

Till mitt försvar får jag ändå påpeka att jag lär mig sakta men säkert!

Skrivet av Henrik Olsson

2011 10 15 || 12:18

25 svar to 'För nöjes skull…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Katten tillhörde en granne så den gick hem t sig sen:D

  linaa vikken pina

  2011 10 15 || 17:47

 2. Sv: Det minns jag tyvärr inte, är inte så insatt i det där så det är min styvpappa som tar hand om det. Han har ju flera sidor uppe och verkar dock inte klaga så mycket så det är kanske bara jag som har otur.. haha!

  Ninni

  2011 10 15 || 18:15

 3. Vega kanske aldrig har fått hämta pinne innan…

  Yvonne

  2011 10 15 || 19:10

 4. Härlig video!

  Nu är jag väldigt efter här men har inte hunnit ta ikapp inläggen och började naturligtvis uppifrån…

  Men vad är det för ras på nytillskottet? Oerhört fin måste jag säga!

  Maria

  2011 10 16 || 22:17

 5. Vilka underbara och fina hundar du verkar ha och en underbar plats att ha dom på!

  Aldrig varit särskilt förtjust i schäfrar tills jag faktiskt skaffade en schäfer korsning och blev helt kär i rasen. Tyvärr omplacerade jag honom för en utlandsflytt och det är det värsta jag gjort. Saknar honom fortfarande så det gör ont trots att nästan ett år gått så jag ser dina bilder/videor med både glädje, sorg och saknad.

  agnes

  2011 10 17 || 17:22

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: