Det blev inga mil…

Inga kommentarer

Det blev inga mil

Det blev inga mil idag med cykeln. Tyvärr, bör man kanske tillägga. När jag vaknade i morse regnade det ordentligt, och sen var himlen väldigt mulen.

Så jag slog på stort med att ta bilen, och spenderade oförskämt mycket pengar i stan. Nu har man allt man behöver för lång tid framöver.

Med facit i hand gjorde jag nog rätt val, även om det inte regnade under tiden.

På Ica Kvantum fick man ihop två välfyllda kassar med mat, som säkert vägde mer än cykelkärran skulle klarat av. Dessutom gjorde man ett besök på Arken Zoo för att köpa mat och godis. Idag var det kampanj på hundmaten med hela 20%, så jag passade på att köpa två säckar.

Det blev kanske dyrare för stunden, men garanterat billigare i längden! Hundarna förblir lyckligt ovetandes om vad mat och godis kostar, men för mig är det värt varenda krona. Naturligtvis hade man med sig något extra gott hem till alla fyrbenta.

Visst, det kanske känns lite surt att man inte kom iväg på cykeln idag. Samtidigt är det skönt att ha fått handla allt för lång tid framöver.

Wilja har blivit halt!

Ja, inte ens godis är lösningen på allt. Under eftermiddagen märkte jag att Wilja haltade på sitt vänstra bakben. Det går inte att se något på varken benet eller under tassen, och jag har inte sett att hon skadat sig på något sätt när hon röjt runt här ute.

Förhoppningsvis är det bara något tillfälligt, och det går säkert över med lite extra kramar och pussar – om det inte räcker att få smaka av husses mat.

Hon har ordinerats vila, och jag hoppas att hon mår bättre i morgon! Annars får man fortsätta gosa med henne tills att allt är bra.

Med dessa enkla rader så önskar vi på Hundgården er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 07 25 || 21:40

Lämna en kommentar: