Torsdagen var ganska lugn…

1 kommentar

Torsdagen var ganska lugn

Torsdagen var ganska lugn, och jag antar att man kan kalla den för en liten vilodag. I alla fall fram tills eftermiddagen då jag plötsligt tvingade mig själv att klippa gräsmattan.

Det var kanske inte riktigt vad jag planerat, men det kändes bra att åtminstone göra lite nytta.

I övrigt har man verkligen latat sig idag, och det kändes faktiskt ganska skönt. Att bara göra ingenting under nästan en hel dag. Hade det inte varit för att rastlösheten infann sig under eftermiddagen hade detta varit en fullkomlig vilodag.

Vädret ser i alla fall ut att vara väldigt behagligt under kommande dagar, vilket är perfekt för att faktiskt göra lite nytta här hemma. I morgon får man besök av några som mer än gärna räcker ut en hjälpande hand, så man lär se resultat.

Några av mina planer är faktiskt att ta ner stommen till den gamla kojan. Detta material har, efter mycket om och men, fått ett helt annat användningsområde. Jag får nöja mig med att allt plockas ner i morgon, förhoppningsvis varsamt så att man kan nyttja så mycket material som möjligt.

Tanken är sen att använda stolparna för att snygga till en sluttning i hundgården. Om det kommer att se bra ut, vill säga. Annars kan man garanterat hitta ett annat användningsområde för dessa.

En sak är i alla fall säker: Dem gör ingen nytta där dem står just nu!

Kvällen närmar sig!

Med stormsteg, bör man nästan tillägga. Således kan man ganska snart se fram emot en efterlängtad dusch, och senare lite läsning innan det är dags att somna.

Det är onekligen skönt att ha semester, med allt vad det innebär! Hittills återstår nästan 2 ½ vecka av underbar ledighet, och det är precis vad man behöver.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt härlig torsdagskväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 07 18 || 21:15

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Torsdagen var ganska lugn…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Skönt att du vila ett tag iaf 😀

    Pauline

    2024 07 20 || 20:43

Lämna en kommentar: