Är hundgården äntligen klar?

1 kommentar

Är hundgården äntligen klar

Är hundgården äntligen “klar”? Mnja, inte riktigt – men den är funktionsduglig. Ogräset får man börja ta tag i lite under morgondagen, men främst behöver jag plocka undan ribbor och trall.

Nytt grus skulle inte heller skada. I detta funderar jag på om man ska fylla på, eller bara ta bort allt grus, markväv mm och helt enkelt göra om allt från början?

Det alternativet hade utan tvekan gett snyggast resultat, men jag får kika närmare på detta i morgon. Att riva upp allt kommer onekligen att ta väldigt mycket tid. Förvisso kan man “återanvända” gruset på gårdsplanen, vilket naturligtvis hade förbättrat även den.

Hur som helst: Den sista sektionen blev monterad kring lunchtid, och nu är man redo för morgondagens gäst.

Visst återstår det en hel del arbete, men jag känner att dagens jobb får räcka. Mestadels för att annat fanns att göra. Som att dammsuga huset och förbereda maten inför filmkvällen. Hamburgare och pommes stod på menyn, och något sådant kan man inte bara stressa fram.

I morgon ringer klockan tidigt!

Ja, någon sovmorgon blir det inte i morgon. Trots att sektionerna sitter på sin plats känner jag mig ändå lite stressad över allt.
För mig är det viktigt att hundgårdarna är i ordning, speciellt när man får hit fyrbenta gäster.

Men som jag tidigare sagt så har dessa tyvärr förfallit mer och mer under årens lopp, något man verkligen får sota för nu. Sen tror jag inte att jag någonsin varit nöjd med hundgårdarna, oavsett hur fina de än varit tidigare. Det finns trots allt alltid utrymme för förbättringar både här och där.

Förhoppningsvis kan jag visa några mer tilltalande bilder på hundgårdarna i morgon eftermiddag, men för stunden får ni nöja er med dessa bilder.

Samtidigt är det nu dags för mig att avsluta dagen och krypa till kojs.
Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 07 16 || 20:52

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Är hundgården äntligen klar?'

Subscribe to comments with RSS

  1. Skulle det bli besvärligt att ha gräs där? Annars är väl ättika något som tar död med den mest växtligheten men då kanske hundarna inte ska vara där på ett par dagar.
    Ha en fin dag!

    Marianne

    2024 07 17 || 13:41

Lämna en kommentar: