Glada Bäverns Hundpensionat öppnar…

2 kommentarer

Glada Bäverns Hundpensionat öppnar

Glada Bäverns Hundpensionat öppnar tillfälligt för några gamla stamkunder i sommar. I augusti får vi besök av ett par trogna hundar som varit här för ungefär ett år sedan.

Men redan i juli får vi besök av en gäst som inte varit här på 7, 8 eller 9 år. Så det blir ett kärt återseende, även om det troligtvis varit mer glädjefyllt om Fjant fortfarande tassat runt här hemma.

Denna verksamhet har mer eller mindre försvunnit, men det är alltid skönt och att se stamkunder återvända. Speciellt att förtroendet finns kvar trots att det gått många år.

Man får nog dock acceptera att Glada Bäverns Hundpensionat öppnar endast för gamla trogna kunder. Med tiden kommer denna verksamhet helt att försvinna. Under de år man var som mest aktiv så hade man nästan alltid andras hundar här hemma, och det var verkligen fullt ös från morgon till kväll.

Tyvärr känner man inte längre samma engagemang längre, och har inte gjort det på många år. Samtidigt uppskattar man att få ta hand om gamla trogna kunder.

För eller senare blir allt detta bara ett minne blott, men man ska inte bli förvånad om det då och då dyker upp någon gäst här hemma.

Sista arbetsveckan innan semestern är påbörjad!

Det råkade av olika anledningar bli lite senare än planerat igår kväll, men trots det fick man nog tillräckligt med sömn. Arbetsdagen flöt på bra, och man hade att göra hela tiden.

Morgondagen lär inte vara annorlunda, men en sak kommer förhoppningsvis att sticka ut. Planen är att man ska försöka cykla till jobbet i morgon. Vädret känns fortfarande lurigt, men för stunden verkar det som att det varken kommer att regna eller blåsa i morgon. Låt oss hoppas att väderprognosen visar sig stämma.

Det kryper verkligen i kroppen att få röra på sig ordentligt. Man ska dock inte ta ut något för tidigt. Mycket kan ändras innan man ska sätta sig på sadeln i morgon. För sakens skull får jag gå ut och dubbelkolla cykeln inför detta.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 07 08 || 19:09

2 svar to 'Glada Bäverns Hundpensionat öppnar…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ja men det är väl trevligt att öppna för speciella gäster, de känner sej nog hedrade.
  Vädret ja, skulle det inte bli storm på din sida?
  Ha nu en fin sista vecka innan semester.

  Marianne

  2024 07 09 || 16:31

 2. vad roligt! 😀

  Pauline

  2024 07 09 || 17:08

Lämna en kommentar: