Man behöver förnya sig

1 kommentar

Man behöver förnya sig

Man behöver förnya sig ibland, och idag var det ett passande tillfälle! Även om mycket påminner om hur man haft det i vardagsrummet tidigare.

Oavsett känns det bra.

Att man dessutom fått städat ordentligt under sofforna var knappast till någon nackdel. Nu kan man varmt se fram emot kommande filmkväll med det bästa sällskapet man kan tänka sig.

När väl tiden är inne kommer man att kunna nytta ännu en sak med hög mysfaktor: Kaminen!

Det är nästan så att man redan nu längtar till ruskiga höstkvällar med regn och vind, bara så att man kan krypa ner under filten och njuta i fulla drag. Men det dröjer ännu ett par månader innan man kan få återuppleva sådana kvällar igen.

Fast i ärlighetens namn; hade man haft torr ved redan nu, så lär man ha använt den vid flertalet tillfällen. Men man får lägga band på sig, och längta till hösten!

5 dagar återstår…

… och sen kan man se fram emot 23, dagars sammanhängande ledighet. Om jag inte har helt fel för mig så blir detta första riktiga semestern sen 2013 – och den ska jag verkligen njuta av.

Med all den tiden kan man både lata sig ordentligt och även utföra mängder av arbeten här hemma. Det bästa av allt är att jag vet om att man kommer att få en hel del hjälp, så man lär se ett väldigt gott resultat på alla tänkbara sätt.

Ogräsrensning är nog en av de saker som man kommer att få lägga en hel del tid på, men man kommer också att ha lite “roligare” uppdrag utöver detta. Oavsett kommer Hundgården att få sig ett synligt ansiktslyft under sommaren!

Men nu börjar kvällen lida mot sitt slut för min del. Vi på Hundgården önskar er alla en härlig start på den nya veckan.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 07 07 || 19:05

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Man behöver förnya sig'

Subscribe to comments with RSS

  1. Förstår vad du menar, vi har också kammin i huset 🙂
    Härligt med uppfräschning!

    Annie

    2024 07 08 || 11:04

Lämna en kommentar: