Man räknar varje kilometer…

1 kommentar

Man räknar varje kilometer

Man räknar varje kilometer, även om dessa blir få till antalet. I morse hoppade man upp på cykelsadeln, och började trampa iväg mot jobbet. Efter knappt två kilometer så insåg man en viktig sak.

Nyckeln till jobbet låg kvar där hemma.

Så man fick vända, och medan man trampade hemåt igen så tänkte man ord som aldrig yttras. Väl hemma blev naturligtvis hundarna överlyckliga i tron att husse slutat tidigare.

Riktigt så enkelt var det dock inte. Samtidigt insåg jag att man genom detta lilla missödet förlorat värdefull tid, och för att slippa stressa så valde jag att bilen skulle bli mitt färdmedel.

Därmed fick man också lite extra tid, och hann otroligt nog dammsuga och plocka i ordning en del. För stunden känns det mer eller mindre som att man får ge upp tanken på att cykla till jobbet.

Hundarna blir i så fall ensamma drygt 12 timmar/dag, och det känns inte bra i husses hjärta. Ändå är det något man vill kunna göra utan att känna dåligt samvete.

Samtidigt har man semester om 3 arbetsdagar, och då kan man med gott samvete cykla så ofta som vädret tillåter. Eller till och med när det inte tillåter, för vem bryr sig om man blir lite blöt när man bara ska in till stan och vända..?

Ja, man räknar varje kilometer – oavsett väderlek!

3 dagar återstår innan man har semester!

Ja, man räknar faktiskt ner, och det är inte så konstigt! Lyckligtvis så har man mycket att göra, så dagarna går verkligen extra fort nu. Detta är i sig tacksamt på många sätt.

Allt jag vill göra nu är att påbörja semestern och tillåta mina batterier att laddas ordentligt! Men också fortsätta utföra arbete, fast här hemma på Hundgården.

Naturligtvis med hjälp från goda människor!

Men nu börjar det bli dags att ägna sig åt lite mer husliga sysslor för att återställa ordningen efter min hemkomst. Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig tisdagskväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 07 09 || 18:22

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Man räknar varje kilometer…'

Subscribe to comments with RSS

  1. tur att du kom på det så pass tidigt ändå

    Pauline

    2024 07 11 || 18:21

Lämna en kommentar: