Ta cykeln till jobbet…

1 kommentar

Ta cykeln till jobbet

Att ta cykeln till jobbet kan betyda mer än en sak – uppenbarligen!

Detta är förvisso inte min cykel, men den fick ändå följa med till jobbet. Allt för att man skulle kunna lämna in den på service efter jobbet. Således var detta det smidigaste sättet.

Personligen så längtar jag efter möjligheten att kunna börja cykla till och från jobbet igen, men hittills har vädret inte varit nådigt. Antingen har det varit för varmt, eller för regnigt. Det senare har varit mest gällande.

Inom mig växer dock frustrationen kring att inte använda detta fantastiska färdmedel mer. Jag behöver onekligen en rejäl spark i baken för att vakna till och “fånga dagen”. Förra årets målsättning var att sätta ett nytt rekord, men jag får nog inse att det inte kommer att hända. Alla möjliga omständigheter har gjort att man troligtvis inte kommer att cykla några 10000 km detta år.

Men å andra sidan är kanske inte antalet km viktigast – utan att man gör sitt bästa. Oavsett vilka omständigheter som än kan tänkas råda.

Första semesterveckan…

Nästa vecka är min första semestervecka, och det har blivit bestämt att jag ska jobba då. Det är kanske inte optimalt, men valet var mitt. Att ta fyra veckors semester när man bara har två semesterdagar att ta ut kan bli en svår nöt att knäcka. Detta är inte heller något som lärdes ut under matematiken i högstadiet.

Jag får i stället se fram emot tre veckors semester, och därefter en enstaka ledig fredag då och då. Eller i vissa fall kan det också tänkas bli en måndag.

Oavsett någon långhelg lär det bli då och då!

Turbos födelsedag:

Grattishälsningarna strömmade in på Facebook igår och idag, och man kan inte annat än tacka alla för deras omtanke om Turbo. Han har onekligen haft en väldigt trevlig födelsedag, något som även fortsatt idag. Och som kommer att fortsätta i morgon.

Det finns nämligen en låda med grytbitar som ligger och väntar i kylen här hemma. Som många av oss vet så gillar Turbo allt som är gott 🙂

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 07 02 || 19:58

1 svar to 'Ta cykeln till jobbet…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Vädret har inte direkt varit cykekvänligt.

    Full uppvaktning till Turbo, han har många vänner som tänker på honom, den killen <3

    Marianne

    2024 07 04 || 23:08

Lämna en kommentar: