Helgen är snart slut!

1 kommentar

Helgen är snart slut

Helgen är snart slut, och måndag morgon väntar runt hörnet. Det har varit några aktiva dagar, men man känner sig ändå väldigt nöjd med allt.

Planen för söndagen var att klippa gräsmattan, men man hann inte riktigt klart pga regn.

Det är kanske inte optimalt, men man kan inte göra så mycket åt vädret. Förhoppningsvis växer inte gräset allt för mycket under veckan, annars måste det göras omgående. Det är inte direkt något man önskar göra efter jobbet, men om situationen så kräver så blir man så illa tvungen.

Däremot så ser man fram emot den kommande helgen! Då kommer man att vara hemma hela tiden, och därmed också få möjlighet att göra mycket av det jobb man tvingats skjuta på.

Något man däremot hann göra var att laga mat. Medan potatisgratängen i ugnen skulle bli klar lämnade man karréskivorna obevakade på spisen. Wilja såg sin chans, och husse fick således steka korvar i stället.

Man kunde ju inte bli arg på henne, men det var inte direkt optimalt…

Förändringar hemma på Hundgården:

Ja, det händer ständigt saker här hemma, och i helgen så flyttade Godistanten in till en lägenhet i stan. Således är man återigen ensam i huset, men det är inte direkt ett problem.

Det enda problemet nu är egentligen att man har en hel övervåning att försöka nyttja, samtidigt som Wilja inte klarar av att gå i den branta trappan. Är man där uppe och fixar med något, så stor hon nedanför och gnyr.

Med lite hjälp så lyckades jag få henne att komma upp och kika runt, men sen fick man bära ner henne för trappan. Med lite tid så kanske hon också lär sig att gå i den branta trappan.

Turbo, å andra sidan, har inga som helst problem med det. Även om han egentligen inte alls borde gå i trappor. Han är ju trots allt till åren kommen, och är inte lika smidig längre.

Men han har fortfarande mycket energi kvar, och sprider både glädje och hår omkring sig. Men, helgen är snart slut, och jag blir nog så illa tvungen att fortsätta med dagens sista uppgifter innan man kryper till kojs.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll, och en bra start på den nya veckan!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 06 30 || 20:24

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Helgen är snart slut!'

Subscribe to comments with RSS

  1. Det är just det med regnet, att det får gräset att växa fortare!
    Wilja kanske kan lära sej att vänta nedanför trappan?

    Önskar er en fin start på nya veckan!

    Marianne

    2024 07 01 || 11:05

Lämna en kommentar: