Fredagen var verkligen välkommen!

2 kommentarer

Fredagen var verkligen välkommen

Fredagen var verkligen välkommen! Gårdagens värmebölja gjorde att det var obehagligt varmt i huset, och detta påverkade inte helt oväntat insomningen negativt.

Någon gång efter midnatt lyckades man somna, och när klockan ringde vid 04.30 så var man inte den piggaste personen i stan.

Man var snarare mer död än levande, och den känslan följde med en under dagen. Nattens timmar bara försvann, utan att man fått någon märkbar vila. Helst av allt ville man krypa in bakom en pall på jobbet och sova någon timme.

Det alternativet var dock inte möjligt, av flera uppenbara skäl. Väl hemma från jobbet fanns det andra uppdrag som väntade, men först efter en stunds återhämtning.

För stunden så lockar sängen mer än någonsin, och man längtar verkligen efter att få krypa ner där och låta en själv försvinna bort i drömmens värld.

I morgon fortsätter arbetet, och likaså på söndag.

Helgen kommer således att gå lite för fort, men man får ta igen den förlorade vilotiden vid ett senare tillfälle. Semestern väntar trots allt runt hörnet, och man får försöka njuta av de få stunder av vila man kan få tills dess.

Hur går det med Wiljas träning?

Ja, för stunden händer det inte speciellt mycket, men jag hoppas på att kunna komma ikapp med en hel del inom kort. För tillfället får hon dock finna sig i att anpassa sig efter Turbos förmåga när det gäller promenader.

Den äldre herren kräver avsevärt mycket kortare promenader än Wilja. Det skär samtidigt i husses hjärta att behöva göra det valet, men samtidigt får man tänka på den svagare parten i denna flock.

Han har dock fortfarande mycket att ge, men i en betydligt mer försiktig takt.

Med dessa ord önskar vi på Hundgården er alla en riktigt trevlig fredag och helg.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 06 28 || 20:02

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Fredagen var verkligen välkommen!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Håller med på den, fredagen och helgen var verkligen efterlängtad.
  Varit så varmt på jobb och för hundarna(jobbar ju på hynddagis 🙂

  Annie

  2024 06 29 || 12:10

 2. hoppas att du haft en bra helg

  Pauline

  2024 07 01 || 09:22

Lämna en kommentar: