En sevärd gammal klassiker…

1 kommentar

En sevärd gammal klassiker

En sevärd gammal klassiker som man förmodligen inte sett på över 30 år fick man äntligen se igen! Trots att det gått så lång tid så mindes man förvånansvärt mycket, om än ibland i väldigt små sekvenser.

Filmen varvas med både spänning och humor, och har allt som gör en film sevärd.

Om du inte har sett den så kan jag varmt rekommendera den. Den har visserligen en 15-årsgräns, men jag tycker inte att det finns så mycket som talar för att den behöver vara så hög.

Den finns på SF Anytime, men kostar att hyra. Det är inte omöjligt att den finns på andra ställen, men dessvärre är inte Netflix ett av dessa ställen. Du får gärna tipsa mig om den finns via någon annan streamingtjänst.

Det finns onekligen många bra filmer och serier man såg i unga år, och hade man haft ett bättre minne så hade man kommit ihåg vad alla heter. Några serier man gärna sett en gång till är; MacGyver, Tropical Heat, Midnight Caller, Knight Rider och så finns det några till.

Känner du igen några av dessa?

Vad gäller filmer så minns jag inte alls lika många som man önskat.

Idag tog man verkligen sovmorgon!

Klockan ringde vid 06.00, men undertecknad var inte redo att fånga dagen riktigt så tidigt. Först vid 08.00 kravlade man sig ur sängen som en ynklig latmask och försökte komma igång. Vädret gjorde tyvärr att man valde att hålla sig inomhus, men varför inte unna sig lite vila när man ändå är ledig.

I morgon blir det dock andra bullar av. Gräsmattan ska klippas, huset ska städas, maten ska lagas, vovvarna ska rastas, och dessutom ska man försöka inviga lien och se exakt hur effektiv den är. Utöver detta ska man naturligtvis också försöka ladda upp inför kommande arbetsvecka.

Med andra ord är schemat mer eller mindre fullspäckat!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2024 06 22 || 21:54

Publicerat i Baronen - In Real Life

Taggar: ,

1 svar to 'En sevärd gammal klassiker…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Kul, tack för tipset, har inte sett

    Pauline

    2024 06 26 || 19:53

Lämna en kommentar: