Helgen har gått fort…

Inga kommentarer

Helgen har gått fort

Helgen har gått fort, men det känns ändå som att man hunnit med en hel del. Mestadels har man nog njutit och latat sig, men visst arbete har blivit gjort.

Exempelvis som att få gräsmattan klippt. Jag försökte få det gjort tidigt i morse, men det var lite för fuktigt för det, så jag fick ta det under eftermiddagen i stället.

Någon invigning av lien blev det tyvärr aldrig, men det kommer fler helger för sånt. Och snart kommer semestern också. Det återstår två hela veckor innan det är semester, men jag har funderat på att jobba under den första semesterveckan.

Eftersom man inte har mer än två semesterdagar att ta ut vore det en smart grej att göra. Samtidigt så börjar man fundera på om det verkligen är något man vill göra nu. Men jag får fundera på det under veckan innan jag bestämmer mig helt och hållet.

Man vill just helt ha fyra veckors semester för första gången sen… ja, jag vet inte vad. 2013 var nog sista gången jag hade en riktig semester… Inte helt oväntat vill man gärna uppleva det igen. Men 3 veckor är inte heller att fnysa åt, om man nu skulle välja att jobba.

Snart läggdags!

Ja, klockan tickar på, och det är lätt att glömma av tiden. Inom en timme borde man ha krupit ner under täcket, och viktigt nu är att inte glömma sätta larmet.

Men innan man går och lägger sig så tänkte jag bjuda hundarna på en lite kortare kvällspromenad, och sen kan man alltid lägga sig och läsa lite innan man stänger korpgluggarna för denna dag.

Midsommarhelgen har i alla fall varit helt fantastisk på alla sätt och vis, om än något för kort.

Vi på Hundgården önskar er alla en trevlig kväll och en god natt!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 06 23 || 19:55

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: