Att kasta en boll…

Inga kommentarer

Att kasta en boll

Att kasta en boll en gång, är att inte kasta den alls. Att kasta en boll två gånger, är att inte mycket bättre.
I alla fall enligt Wilja.

Att kasta en boll hundra gånger, ja, då börjar det likna något…

Ja, hon gillar verkligen bollar – nästan lika mycket som Bagheera gjorde! Naturligtvis är det en uppskattad egenskap, även om det ibland är lite besvärande när man försöker få saker gjorda här hemma.

Men hon är ändå söt, så det är svårt att säga nej till henne.

Höglöpet verkar vara över!

I alla fall för den här gången. Hon visar inget intresse för Turbo, och han visar inget intresse för henne. Äntligen bör tilläggas! Därmed kan man förhoppningsvis öppna upp grindarna mellan dessa båda.

Man känner sig lite elak när man får hålla dessa i sär, men det är samtidigt ganska förståeligt.

Lördagen som sådan!

Man vaknade vid 06.30 i morse och skyndade sig med att få i sig den första koppen med kaffe. Under förmiddagen väntade man tålmodigt på att solen skulle fördriva daggen så att man kunde börja klippa gräsmattan.

Tacksamt nog så dröjde det inte så länge innan man kunde börja, men med facit i hand skulle man börjat tidigare. Det hann bli väldigt varmt, men det får dessvärre inte vara något hinder. Sådant arbete måste utföras oavsett!

Dagen har inte bara handlat om arbete, utan man har även unnat sig möjligheten att vila.

Kvällen bjuder på mysväder!

Medan man tittat på Psych (Netflix) så har man kunnat höra ett härligt mullrande på avstånd. Senare under kvällen så kom även regnet, och det är uppskattat på mer än ett sätt. Dels blir all växtlighet vattnad, men luften blir också mer uppfriskande. Det är något väldigt speciellt med sånt här väder, och man njuter på mer än ett sätt.

När bilden ovan togs så började de första dropparna falla, och sen öppnade sig himlen. För en liten stund, innan allt återgick till en stilla men ändå uppskattat sommarregn.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 06 01 || 20:58

Lämna en kommentar: