Oroa sig i onödan…

1 kommentar

Oroa sig i onödan

Att oroa sig i onödan är inget man vinner på, men likväl gör man det. Inför dagens verkstadsbesök våndades man verkligen, men allt skulle lösa sig till det bästa.

Det skulle snabbt visa sig att det inte var något fel på bilen. I stället hade skyddsplåten under motorn lossnat lite och således orsakat ett obehagligt missljud.

Utan att säga för mycket, men mest troligt är att det var en miss sen den tidigare servicen. Sånt kan tyvärr hända, men personligen är jag mest tacksam över att man inte behövde lägga pengar på en reparation.

Även om man varit tvungen att göra det. Således kan man nu lägga detta åt sidan, och blicka framåt.

Bilen är dock inte det enda som ockuperat ens tankar dessa dagar. Man har även tänkt både hit och dit rörande den hund som man planerat att åka upp och träffa.

Tyvärr har jag beslutat mig för att inte gå vidare med ansökan. Trots att det kanske funkat bra, så finns det för många tankar som snurrar kring allt. På något sätt känns det inte rätt att utöka flocken med en hund som man behöver jobba väldigt mycket med. Jag hoppas samtidigt att hunden kommer till ett hem där den kan få all tänkbar uppmärksamhet.

Ja, det är snabba vändningar här hemma. Även om det tar emot att tacka nej, så tror jag att det är det bästa för alla parter. Det kommer dock en dag när det är läge för en till hund, men den tiden är uppenbarligen inte nu.

Helgen som sådan!

Ja, trots mitt beslut så kommer man ändå att få jobba mycket här hemma, och morgondagens väder ser något bättre ut än man först vågat tro. Förutsättningarna är således väldigt bra, och vi kan bara hoppas att resultatet blir lika bra.

Wilja höglöper fortfarande, så man får vara vaksam, men från och med nästa vecka hoppas jag på att man ska kunna låta hundarna vara tillsammans. Det känns hemskt att låta båda sitta för sig själva under dagarna, men alternativen är inte så många.

Men nu är det fredag kväll, och det är mer eller mindre dags att krypa till kojs. Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig helg!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 05 31 || 22:02

1 svar to 'Oroa sig i onödan…'

Subscribe to comments with RSS

  1. ja det är lätt att oroa sig 🙁 skönt att de inte var någon fara med bilen

    Pauline

    2024 06 03 || 08:54

Lämna en kommentar: