Den som söker finner…

Inga kommentarer

Den som söker finner

Den som söker finner, även om det i skrivande stund är för tidigt att säga något. Idag hade jag kontakt med Hundstallet rörande en av deras hundar. Om allt går bra kommer man att få tillökning inom kort.

Oavsett kommer jag att göra ett besök hos Hundstallet under nästa vecka för att träffa hunden.

Först då kommer man att veta om det är möjligt. Det viktigaste då är att kontakten mellan hunden och mig är märkbart bra, vilket man naturligtvis hoppas på.

Två villiga referenser har kontaktats, och således är bollen i rullning!

Med tanke på detta är det extra viktigt att så snabbt som möjligt få ordning på hundgårdarna. Inledningsvis så kommer jag att behöva skapa en någorlunda rymningssäker hundgård. Allt för att möjliggöra en utökning.

Hunden i fråga har en del bagage med sig, men jag hoppas innerligt att detta kan vara rätt kandidat för Wilja och Turbo.

Mer än så vill jag inte säga i nuläget. Helgen som ligger framför en kommer därmed att innebära en hel del arbete, om jag ska hinna färdigt med det viktigaste. Exakt hur jag ska göra är inte klart än, men det finns en någorlunda plan.

Den må vara av ett enklare slag, men det kommer att fungera bra. I alla fall om man tittar på planen. Hur allt blir i praktiken återstår att se, men varje utmaning erbjuder en möjlighet.

Denna är inget undantag!

Cykling i veckan?

Ja, vädret har varit långt i från lovande med allt regn, men det finns ljusglimtar. Om väderleksprognosen i morgon lovar uppehåll under resan till jobbet så kommer man eventuellt att cykla till jobbet.

Allt hänger dock på att man faktiskt lyckas komma upp i god tid, så att man hinner rasta hundarna ordentligt. Låt oss hoppas på att man lyckas med planen i detta fall. Det ser ut att vara den enda dag denna vecka då cykling är möjligt…

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 05 28 || 20:42

Lämna en kommentar: