Wilja saknar sin husse…

3 kommentarer

Wilja saknar sin husse

Wilja saknar sin husse, eller det är i alla fall vad jag inbillar mig. När jag åkte till jobbet idag så valde jag att hålla hundarna åtskilda, och Wilja fick den större delen.

Då och då kollade jag in en av kamerorna, och plötsligt fick jag se henne ligga vid grinden. Bilden är inte av bästa kvalitet, men det är uppe i vänstra hörnet.

Det gjorde lite ont i husses hjärta att se henne ligga där, men jag tror ändå att det var bäst för båda. Turbo har nämligen börjat visa ett allt större intresse för henne, så höglöpet väntar runt hörnet.

Det är i alla fall skönt och se att hon faktiskt accepterar att vara åtskild från sin kompis. Det är ju inte första gången, men man vet samtidigt aldrig vilka reaktioner man får när det väl är dags.

I morse skar jag upp grillkorvar i småbitar och kastade ut i hundgården medan jag gick, och i morgon blir det hamburgare. Allt detta i kombination med diverse godisbitar och märgben. Därmed har hon också mycket att göra ett tag efter att jag åkt hemifrån.

Trädgårdsarbete:

Ja, som bilden visar har man en hel del trädgårdsarbete att utföra. Den gamla rabatten på bilden ska bort, och ersättas av gräs eller grus. För stunden är den igenväxt, men det får vara ok tills vidare.

Rabatten finns på att-göra-listan, men det finns annat som måste göras först. Men man får ta en sak i taget, och hoppas att man hinner med allt i tid. Under veckorna är det svårt att hinna med extra jobb, så man får i stället fokusera på att jobba under helgerna.

Kommande helg kommer inte att bli något undantag. Utöver det ständigt återkommande, som gräsklippning, så lär man få fortsätta röja undan sly och annat.

Med förhoppningen om att vädret tillåter just detta. Annars blir det nog lite spännande med all tidspress man kommer att få i så fall.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 05 27 || 19:32

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'Wilja saknar sin husse…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Bra ändå att du har dem åtskilda när det närmanr sig löp, förstår att det känns dock :/
  Hon har det nog bra ändå!

  Annie

  2024 05 27 || 20:16

 2. Klart hon väntar på Husse vid grinden.
  Harry får också leta godisbitar i gräset, han behöver lite mental träning.

  Marianne

  2024 05 28 || 10:57

 3. nämen aw, klart hon saknar dig, men de verkar ha det så bra 🙂

  Pauline

  2024 05 29 || 18:41

Lämna en kommentar: