Dagen började med träning…

Inga kommentarer

Dagen började med träning

Dagen började med träning, och allt kändes extra skönt i kroppen. Cykelturen resulterade i knappt 42 km i strålande solsken, och detta under 2 timmar.

Helt klart bättre än inget! Det mest positiva är i alla fall att denna månad blir den bästa månaden sen oktober förra året när det gäller träning.

Det är dock alldeles för få dagar kvar på månaden för att man ska hinna bli ännu bättre. Förhoppningsvis kommer juni månad att erbjuda ännu mer träning på olika sätt.

Tills dess får man vara nöjd med resultatet hittills!

Jag tänker inte säga något om huruvida jag kommer att cykla till jobbet i morgon, eller inte. Det får man helt enkelt se när man vaknat!

Lite arbete blev utfört!

Efter morgonens cykeltur var planen att man skulle ägna tid åt att trimma en hel del här hemma, men latmasken tog över något. Men efter att man lagat mat och ätit kände man sig lite mer energisk, och av den anledningen påbörjade man jobbet.

Det blev kanske inte så mycket som man helst hade velat, men infarten blev i alla fall trimmad.

Det må ha varit en blygsam insats, då det återstår ca 1,5 km skogsväg kvar att klippa.
Med andra ord: 3 km vägkant.

Tacksamt nog så kommer jag att få hjälp med detta lite senare, så på något sätt kan man pusta ut lite extra. Allt jag gör nu är gjort, och det som sen återstår behöver man inte göra själv.

Något man däremot inte bör vänta med är att dammsuga huset. Wilja fäller enormt mycket just nu, och hårtussar bildas fortare än man hinner dammsuga. Innan man utför den arbetsuppgiften behöver man dock borsta igenom hennes päls extra mycket. Varje hårstrå som landar utomhus är en ack så liten seger. Det är verkligen tur att hon är söt!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 05 26 || 16:53

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: