Dagen började med arbete…

Inga kommentarer

Dagen började med arbete

Dagen började med arbete, och därefter stod “nöje” på schemat – och det är onekligen den bästa kombinationen. Man drog igång gräsklipparen 08.30 och blev färdig drygt 75 minuter senare.

Tanken var att jag även skulle trimma kanterna vid infarten, men solen var inte nådig. Således får man utföra detta arbete i morgon förmiddag i stället, innan åskan och regnet kommer.

Jag siktar på att komma upp i tid så att man inte slösar bort för mycket tid, och med lite tur hinner jag även cykla in till stan. Eller så gör jag det i omvänd ordning. Oavsett kommer man att kunna vara aktiv även i morgon.

Dagen kommer dock att innebära en hel del inomhusarbete med tanke på regnet, men jag klagar inte. Naturen behöver verkligen varje droppe regn den kan få just nu, och jag själv kommer att njuta av lite friskare och svalare luft.

Jag tror inte att jag är den enda som välkomnar en större mängd uppfriskande droppar.

Arbetet med hundgårdarna fortsätter!

För stunden så är den tillfälliga lösningen fullt duglig när väl Wilja når höglöpet. Men allt måste naturligtvis få en något mer permanent form så att man själv känner sig nöjd med allt. Det måste även vara praktiskt för både hundarna och den som ansvarar för skötseln av hundgårdarna.

Det vill säga: mig själv.

För ett antal år sedan valde jag nu att göra om alla hundgårdarna till en stor. Det har varit fördelaktigt på många sätt, men idag har behovet ändrats något. Ibland behöver man ju sära på hundarna vid löp, men man behöver också ibland kunna ta emot andras hundar vid behov.

Så man får helt enkelt återgå till gamla rutiner. Dessutom kommer detta och leda till att man kan skydda gräsmattan bättre från hundar* (*läs Wilja) som gärna gräver både här och där…

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 05 25 || 23:06

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: