Nu är skåpet hemma!

1 kommentar

Nu är skåpet hemma

Nu är skåpet hemma! Man har inte direkt helgat vilodagen denna söndag, utan har i stället varit aktiv.

Dagen startade tidigt i morse när man började rensa ur den gamla garderoben och därmed skapade ytterligare oreda här hemma. Lyckligtvis en tillfällig sådan!

Därefter åkte man in till stan, hyrde ett släp, anlitade bärhjälp och hämtade skåpet.

Skåpet i sig är ett gammalt omklädningsskåp, men det som fick mitt hjärta att omedelbart fatta begär var skåpets märke: “Schäfer”.

Nu är skåpet hemma

Barnsligt, jag vet – men jag kunde inte motstå. Detta skåp skulle annars ha återgått till kretsloppet, men jag kunde i stället erbjuda detta ett hem. Att det är välanvänt gör bara att det passar in ännu bättre. Allt är i plåt, så det kommer att hålla under många år framöver.

Dessutom blev det lättare för mig att hålla i sär mina saker och hundarnas saker. Jag har ännu inte bestämt mig för exakt vart skåpet ska stå, men det kan bestämmas senare.

Nu är man i alla fall väldigt nöjd över detta “nyförvärv”!

När man varit hemma och lämnat skåpet så kunde man lasta på skräpet på kärran och bege sig in till återvinningscentralen. Vädret var inte det bästa under tiden, och regnet gjorde att man råkade glömma några saker. Detta är dock ett mindre problem då man lär göra fler turer dit i år.

Helgen går mot sitt slut!

Tiden riktigt flyger iväg från det att man stämplat ut på fredagen, men helgen har trots allt varit helt fantastisk på många sätt. Därmed kan man se fram emot att klockan ringer redan 04.00 i morgon.

En ny arbetsvecka ligger framför mig, och man känner sig mer än redo att börja jobba igen. Det som återstår av denna dag kommer att bestå av lite kravlöst småplockande. Även små förbättringar är värdefulla.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig söndagskväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 04 07 || 16:13

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Nu är skåpet hemma!'

Subscribe to comments with RSS

  1. Så klart att du skulle ha ett schäfer-skåp, det är bara lite lagom och gulligt barnsligt 🙂

    Marianne

    2024 04 08 || 21:40

Lämna en kommentar: