Trött men ändå tacksam

1 kommentar

Trött men ändå tacksam

Man är trött, men ändå tacksam… Arbetsveckan är nu helt till ända, och det känns som att det varit några väldigt intensiva dagar.

Trots att veckan varit kort.

Men nu är det fredag, och man kan göra sitt yttersta för att återhämta sig inför nästa vecka. Det innebär idag bland annat att man förtär nötter och öl medan man slötittar på Netflix. Utan tvekan är detta ett bra avslut på arbetsveckan som nu ligger bakom en. Detta till trots så finns det några viktiga “måsten”.

Men inte idag. Idag har jag för avsikt att låta latmasken planera resten av kvällen. Det lilla som återstår av kvällen, vill säga… Det är ytterst tveksamt att man kommer att lyckas hålla sig vaken alltför länge.

Man har trots allt varit uppe sen 04.15, och man är verkligen trött i kroppen. Jag antar att man ganska snart kommer att krypa till kojs och försöka sova ut – även om det innebär att man vaknar tidigt. Men det gynnar i alla fall hundarna, för dessa kommer att få sina efterlängtade morgonpromenad.

Man må vara trött, men man är också tacksam över möjligheten att ha hittat ett fast jobb i dessa tider.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 04 05 || 20:32

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Trött men ändå tacksam'

Subscribe to comments with RSS

  1. Fredagar är till för att slappa efter arbetsveckan!
    Hoppas dina “måsten” var lätt överstökade och att du du kan
    ha Söndagen tillsammans med vovvarna utan annat som är i vägen.

    Marianne

    2024 04 07 || 09:26

Lämna en kommentar: