Fredagen är verkligen efterlängtad…

2 kommentarer

Fredagen är verkligen efterlängtad

Fredagen är verkligen efterlängtad! Det må ha varit en kort vecka, men ack så intensiv på många sätt.

Att det sen är inplanerat trevligheter i helgen gör knappast längtan mindre. Men allt som återstår nu är en arbetsdag, och sen kan man inleda helgen med allt det innebär.

Helgen ser tyvärr inte ut att erbjuda något direkt varmare väder, men det är ok då man har för avsikt att hålla sig inomhus i möjligaste mån.

Därmed inte sagt att man inte kommer att försöka vara flitig. Jag ska försöka planera in ett besök på återvinningscentralen för att slänga en del skräp på söndag. Utöver detta ska jag även hämta ett gammalt skåp som minst sagt har en väldigt speciell charm, och därmed kommer att passa väldigt bra här hemma.

Således kommer den gamla garderoben i hallen att få återgå till kretsloppet. Det förefaller uppenbart att den inte längre kan nyttas för allt som tillhör hundarna, och samtidigt behöver jag en bättre plats att hänga in jackor på.

En plats som är tillräckligt skyddad för en nyfiken liten schäfer.

Förhoppningsvis så kan jag visa en bild på skåpet i morgon. Men jag bör förvarna – det är jag som tycker att det är charmigt. Jag. Som har en gammal lie hängandes på väggen, bredvid en gammal rostig rävsax. Onekligen är det så att smaken är som baken.

En lugn kväll!

Efter att man kom hem från jobbet idag har man inte gjort speciellt mycket. Fokus har legat på lugn och ro, och under kvällen började det regna ute. Tacksamt nog så hjälper fortfarande kaminen till att hålla en ljuvlig värme här hemma. Vädret har ju skiftat rejält denna vecka. I måndags var det vårväder, och på tisdagen var det mer eller mindre vinter igen.

Det finns fortfarande ved kvar, men man får nog vara försiktig med att elda för mycket. Jag har ingen lust att köpa en ny pall ved för dyra pengar så nära inpå vårvärmens ankomst.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 04 04 || 20:04

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Fredagen är verkligen efterlängtad…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Du har det så fint ordnat vid kaminen, med veden i lådorna.
  Jag blir lite full i skratt när du nämner en plats skyddad för en nyfiken schäfer, jag tycker Harry är busig och trotsig ibland, men det kanske är schäfern i honom som märks, han har övervägande schäfer, labrador och amstaf i sej och han är inte i närheten så enkel som de hundar jag haft tidigare, om jag bortser från taxen förstås.
  En rävsax på väggen, det finns i Haralds lägenhet också, tillsammans med sågklinga och annat som inte brukar hänga i hem.

  Marianne

  2024 04 05 || 10:13

 2. så fint!! trevlig helg 🙂

  Pauline

  2024 04 05 || 16:08

Lämna en kommentar: