En räv bakom örat…

Inga kommentarer

En räv bakom örat

Wilja har uppenbarligen en räv bakom örat, i alla fall av blicken att döma. Så här kan det ibland se ut när hon visar sitt missnöje över husses något stillasittande tidsfördriv.

Men föga anar hon att att aktiviteter väntar precis under hörnet.

Eller så här såg det i alla fall ut igår, men även idag kommer man att kunna låta henne använda huvudet i en väldigt uppskattat nosövning: “Korvjakten“!

I efterhand skulle jag kanske skurit upp mindre bitar, men detta höll i alla fall båda hundarna upptagna ett tag. Ju bättre spridning på allt, desto längre tid tar det för hundarna att hitta allt.

Resten av korvarna kommer att kunna användas för just detta i morgon! Jag får bara tänka på hur mycket gottgott hundarna får mellan måltiderna, så att dem inte går upp i vikt. Wilja är väldigt fin i hullet, medan Turbo gott och väl kunnat tappa något kg. Å andra sidan hade husse också kunnat tappa något kg utan att man märkt någon skillnad.

För egen del så går det lyckligtvis på rätt håll!

Cykeln är fortfarande parkerad!

Ja, och det är verkligen besvärligt på mer än ett sätt, men med en längre sträcka till jobbet så är man lite extra petig med vädret. Jag hoppas dock att varma dagar snart nog blir ett mer vanligt inslag.

Tills vidare får man nöja sig med hundpromenader och ett aktivt arbete.

Det är ytterst tveksamt att jag kommer att ens tänka mig att cykla till jobbet i morgon, för nu snöar det och minusgrader är att vänta i natt. Aprilvädret är som det alltid är…

Men jag misströstar inte! Jag vet nämligen att det kommer att bli varmare snart nog, och då kan man damma av och smörja upp cykeln och trampa iväg mot jobbet.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 04 02 || 20:00

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: