Bokmalen har varit framme…

Inga kommentarer

Bokmalen har varit framme

Bokmalen har varit framme igen, och man har bara sig själv att skylla. Jag körde iväg ett ärende, och när jag kom hem hade Wilja tagit med min bok ut.

Troligtvis för att hon ville ligga ute i den värmande vårsolen och läsa. Och uppenbarligen tugga på något under tiden. Till husses förtret.

Till min stora glädje hade hon inte lyckats pilla ut mitt bokmärke, så jag kan fortsätta där jag slutade igår. Boken må ha blivit lite tilltufsad, men överlag verkar den ha klarat sig bra.

I yngre år var Wilja inte direkt snäll mot böcker… Hoppas i alla fall att hon tyckte den var lika bra som husse!

Vårväder gav energi!

Ja, idag var det riktigt härligt väder ute, och man fick en liten extra energiboost av det. Utan att egentligen ha någon plan började man stöka runt i förrådet och sortera både det ena och det andra.

Ja, alltså – inte Wilja då. Hon får stanna kvar, trots att hon läser mina böcker.

Nä, jag menar mer allt skräp och annat som bara står och tar plats. För stunden ser förrådet mer än rymligt ut, men det är mest för att veden ännu inte har kommit.

Inom ett par veckor lär den dock ha kommit, så då kan man påbörja allt slit med att trygga värmen inför kommande vinter! Tills dess lär man i alla fall ha fått ordning på allt i förrådet så att man kan få in veden.

Åter till jobbet!

I morgon åker man tillbaka till jobbet och får acceptera det faktum att denna härliga långledighet är över. Det är dock inte helt omöjligt att man får möjlighet att göra lite jobb här hemma på kvällarna framöver. Dagarna blir ju både längre och varmare! Fast vädret i morgon ser inte direkt ut att bli fördelaktigt på något sätt.

Vi på Hundgården hoppas att ni alla haft en trevlig påskhelg!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 04 01 || 19:15

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: