Äntligen är väntan över…

2 kommentarer

Äntligen är väntan över

Äntligen är väntan över! Efter flera veckors längtan efter en pizza kunde man idag äntligen unna sig en ack så välförtjänt sådan. Det blev tyvärr inte från min vanliga pizzeria, men jag får bli stammis på detta nya ställe.

Så här i efterhand är man mer än mätt och belåten.

Likaså är hundarna som naturligtvis också fick sin beskärda del av detta goda. Det är bara att invänta matkomat nu, och sen kan man koppla av resten av dagen.

Eventuellt.

Jag började fixa ut en del idag, och fick en ganska bra bild av hur det borde bli. Med reservation för att man troligtvis lär göra ständiga förändringar både här och där.

Men det känns bra i alla fall. Jag ska nu försöka lista ut hur mycket material man ska köpa. Många av de gamla stolparna kommer dessvärre att behöva bytas ut. Däribland grindstolparna. Men det är ju lika bra att göra så mycket som möjligt medan man ändå håller på.

Det känns som att ju mer man tittar på allt, desto mer jobb finns det att göra. Att ta en sak i taget känns som ett bra alternativ!

Vi har fått sommartid!

Vanligtvis är omställningen till sommartid lite besvärligt eftersom man tidigare jobbat natt. Men idag vaknade man 07.15 och kände sig ganska utvilad. Att man sen är ledig även i morgon gör att man får en bra chans att vänja sig vid den nya “tiden”.

Arbetet kommer förhoppningsvis att kunna fortsätta även i morgon, om vädret tillåter vill säga. Oavsett känns det ändå som en fantastiskt bra dag, och då är det inte bara för att man äntligen fått äta pizza. Det känns som att man fått tillbaka en del av sin energi, vilket resulterat i att man varit mer aktiv än vanligt.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 03 31 || 19:39

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Äntligen är väntan över…'

Subscribe to comments with RSS

 1. så gott! 🙂

  Pauline

  2024 04 03 || 09:57

 2. Den här gången kände jag ingenting av tidsomställningen, men jag blev lite förvånad att jag inte vaknade vid 4 som vanligt, det var inte förrän på förmiddagen jag insåg att vi bytt till sommartid.
  Lite nyfiken, var pizzan bättre på “nya” stället eller varför ska du göra det till nytt stamställe?
  Ja, jag har mycket konstiga funderingar :))

  Marianne

  2024 04 03 || 20:20

Lämna en kommentar: