Det blev ingen sovmorgon…

Inga kommentarer

Det blev ingen sovmorgon

Det blev ingen sovmorgon idag, men man fick ändå sova gott i natt. Man kom i säng kring 21.00, och vaknade vid 06.30, och då kände man sig utvilad.

Efter lite kaffe och allmänt fixande var det dags att ta tag i dagens första uppgift.

Vägen har länge behövt sladdas, och uppenbarligen var det ett väldigt bra tillfälle idag. Det blir aldrig helt och hållet så bra som man tänker sig, men med enkla medel kan man ändå göra mycket.

Man får inte glömma att det handlar om 1,5 km skogsväg, så man får ändå vara nöjd. Vissa potthål blev aldrig täckta under arbetet. Således får jag köra ut extra grus för att fixa dessa. Men det får bli vid ett senare tillfälle.

Nu får jag försöka planera resten av dagen, och frågan är var man ska börja för att göra mest nytta. Hundgårdarna behöver trots allt ett större engagemang från min sida, så det är kanske där man ska lägga fokuset i första hand.

Ett lättare regn infann sig!

Ja, men det var tacksamt nog avsevärt mycket mindre än gårdagens regn. Icke desto mindre insåg man att ATV’n stod kvar utomhus, och det fick man ju ändrat på förhållandevis snabbt.

Otroligt nog har denna maskin startat som den ska den senaste tiden, vilket inte varit en självklarhet tidigare. Tacksamt nog verkar alla problem vara ur världen nu. Den startar som den ska, och går som en klocka.

Det verkar som att man mer eller mindre kan lita på maskinen nu, men historiskt sett så har det inte varit varken självklart eller enkelt. Men det har gått väldigt lång tid nu utan några problem. Allt detta är onekligen en stor lättnad på många sätt.

Avslutningsvis: det blev ingen sovmorgon idag, men förhoppningsvis blir det en i morgon. Samtidigt är inte sovmorgon det viktigaste om man känner att man fått sova ut ordentligt. Och det har man verkligen fått göra.

Det vore dock skönt att få sova tills efter 07.00 i morgon, men man får se hur det blir med det!

Hoppas att ni alla får en riktigt härlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 03 29 || 18:53

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: