Nu kan ledigheten börja!

1 kommentar

Nu kan ledigheten börja

Nu kan ledigheten börja efter konstens alla regler! Vad kan väl passa bättre än att tända kaminen och ta plats i soffan och låta Netflix stå för underhållningen?

Utanför faller ett stilla regn, men idag blir det inget jobb utfört hemma på Hundgården. Jag är fast besluten om att lata mig ända tills att det är dags att sova.

Låt oss alla hoppas att det faktiskt blir så. Ibland händer det ju att man råkar bli extremt rastlös – just när man bestämt sig för att ta det lugnt. Det återstår att se hur det slutar. Jag är i alla fall väldigt nöjd med dagen som ligger bakom, och känner att kommande dagars ledighet är mer än välförtjänt.

I morgon börjar i alla fall jobbet, men det är ännu inte bestämt i vilken ände. Inomhus, eller utomhus?
Ja, det är som alltid den stora frågan!

Jag har ännu inte fixat något material för hundgårdarna och planteringslådorna, men det ser ut som att ByggMax kommer att ha öppet under helgen. Jag får bara dubbelkolla detta på plats innan jag hyr ett släp. Om allt faller på plats kommer jag eventuellt även att kunna hämta hem ett gammalt och charmigt skåp av ett märke som är mer än passande här hemma.

Det är enligt uppgift redan mitt, och så snart det kommit hit så kommer det gamla skåpet i hallen att få återgå till kretsloppet med allt vad det innebär.

Regnet håller i sig!

Ja, och mängden är avsevärt mycket större än vad som utlovats enligt prognosen, så man gör rätt i att bara hålla sig inomhus resten av kvällen. I soffan. Nära kaminen. Med hundarna.

Tills att John Blund infinner sig. Vilket troligtvis inte lär bli allt för sent ikväll! Ja, nu kan ledigheten börja på alla tänkbara sätt och vis. Må latmasken få sin beskärda del denna afton!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevligt skärtorsdag och påskhelg!

Här hittar du oss på Facebook

 

Skrivet av Henrik Olsson

2024 03 28 || 18:10

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Nu kan ledigheten börja!'

Subscribe to comments with RSS

  1. vad härligt! 🙂

    Pauline

    2024 03 31 || 09:25

Lämna en kommentar: