Bara en dag till…

Inga kommentarer

Bara en dag till

Bara en dag till – och sen är man långledig!

Oavsett hur trivsamt det än är på jobbet, så är det naturligtvis skönt att få vara ledig också. Våren är ju särskilt tacksam för sådant, då större helger mer eller mindre avlöser varandra.

För den som precis återgått till ett mer lönsamt ekorrhjul är det som en extra bonus. Måtte man bara ta tillvara på tiden som man har till sitt förfogande. En positiv grej är att grinden och sektionen jag beställde till hallen har levererats idag. Därmed får man ta ett rejält tag om sin egen nacke och utföra ett ack så nödvändigt arbete under kommande dagar!

Sektionerna ser helt annorlunda ut i jämförelse med mina gamla, men dessa två kommer ju att finnas inomhus, så ingen mer än jag lär lägga märke till något.

Jag är övertygad om att detta kommer att bli jättebra när det är färdigt. Höga sektioner gör allt mycket säkrare för hundarna! Oavsett om det bara är för att hålla mina åtskilda, eller om en övernattande gäst behöver lite personligt utrymme. Glada Bäverns Hundpensionat är trots allt öppet för VIP-gäster!

Dessa må vara få, men ack så välkomna hit! Dessa båda skönheter återkommer dock inte än på några månader, men redan nu är deras nästa besök bokat!

Jag ser verkligen fram emot att få träffa dessa båda igen!

En onsdagskväll på Hundgården!

Man passade på att handla efter jobbet idag, för att slippa ett väntat trafikkaos i morgon! Således kan man åka direkt hem efter jobbet i morgon, och inleda en efterlängtad ledighet!

Bara en dag till, och sen är man ledig! Vi på Hundgården vill därför passa på att önska er alla en riktigt glad påsk på alla sätt och vis! Om ni ska ut och köra – så kör försiktigt!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 03 27 || 18:44

Lämna en kommentar: