Nu känns allt bra!

2 kommentarer

Nu känns allt bra

Nu känns allt bra! Mina gamla övervakningskameror droppade av en efter en, och till slut stod man utan ett vakande öga. Lyckligtvis är detta åtgärdat nu.

Dessa må ha varit dyrare än föregångarna, men fördelen är att man enkelt kan ladda batterier.

De gamla kamerorna använde sig av dyra CR123A, och det var helt omöjligt att hitta laddningsbara och en fungerande laddare. Därmed blev det också ganska dyrt att hålla dessa igång.

Personligen gillar jag laddningsbara batterier, då dessa är skonsamma både mot miljön och ekonomin.

Efter att man kommit hem från jobbet var det dags att packa upp allt och börja installera kamerorna. Så här framåt kvällskvisten är man klar, även om vissa kameror kommer att få byta plats med tiden. Men först måste jag fixa ett lämpligt väderskydd så att dessa inte blir för utsatta.

Kostnaden för detta kalas gick i alla fall på 6500, men när det gäller säkerhet får man inte snåla.

Kvällen bara försvann!

Man kom hem ovanligt sent idag pga detta, och sen gick större delen av kvällen åt att fixa och ha sig. Om en timme är det hög tid att krypa till kojs och försöka ladda sina egna batterier.

Under några dagar har jag haft märkligt ont i ryggen, så man hoppas naturligtvis att natten kommer att erbjuda läkedom för en ack så viktig del av kroppen. Man kan jobba ändå, men framåt eftermiddagen känner man sig tröttare i kroppen.

Om det inte blir bättre snart får jag nog kontakta vårdcentralen, men för stunden är man envis som en gammal åsna: Det mesta går att härda ut!

Speciellt när man i kväll insåg att skatteåterbäringen letat sig in på kontot! Kanske var det tur att man inte visste det när man handlade, för i så fall hade man kanske shoppat loss extra mycket på El-Giganten… Ja, nu känns allt bra!

Med dessa enkla rader önskar vi på Hundgården er alla en riktigt god natt!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 04 09 || 20:26

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Nu känns allt bra!'

Subscribe to comments with RSS

  1. skönt att ha!

    Pauline

    2024 04 11 || 09:46

  2. Övervakningskameror blir mer och mer vanligt och bor man som du, ute i skogen är det nog nödvändigt i dagens läge då det är så mycket skumma element som rör sej där ute.

    Marianne

    2024 04 11 || 10:50

Lämna en kommentar: