Aktiviteter på en lördag…

1 kommentar

Aktiviteter på en lördag

Aktiviteter på en lördag kan bestå av olika saker. Soffhäng framför Netflix, eller så kan man tvätta kläder eller dammsuga huset.

Det går också att sladda gårdsplanen, vilket kanske var den mer givande aktiviteten. Därmed fick man vara utomhus i eftermiddagssolen och njuta av den friska luften.

Det finns kanske roligare aktiviteter på en lördag, men detta var ändå helt ok. Man kunde äntligen få njuta av att utföra arbete här hemma i strålande solsken. Nattetid har det varit minusgrader, vilket gjort att marken frusit lite igen. Det är dock ingen fara på taket – det nödvändiga arbetet kommer att bli gjort ändå!

Efter att lönen ramlat in på kontot denna månad så kommer man att göra ett dyrt besök på ByggMax. Nya stolpar, reglar och annat kommer att få följa med hit.

En viktig sak som behöver fixas är taket utanför hundarnas ingång.

Bilden är två år gammal, men som ni ser så täcker taket bara hälften av plattformen. Tanken är att höja taket och göra den lika bred som balkongen.

Därmed kan någon vovve fortfarande ligga ute på bädden utan att påverkas av vädret. Dessutom kommer ett bredare tak att ge bättre skugga under varma sommardagar.

Samtidigt undrar jag om man inte borde göra om plattformen helt. Det är den gamla plattformen som hängt med under väldigt många år, men samtidigt fyller den sin funktion. Jag får fundera på hur jag vill göra med den.

Det har varit en härlig lördag!

Man har kanske inte gjort riktigt lika mycket som man tänkt sig, men det har ändå varit en bra dag. Aktiviteter varvat med en ack så välbehövlig vila.

En vila som jag kommer att kunna fortsätta med under morgondagen. Allt för att man ska vara så utvilad som möjligt inför kommande veckas arbete.

Med detta sagt önskar vi på Hundgården er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 03 09 || 21:37

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Aktiviteter på en lördag…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Så stolt vovve ser ut på fyrhjulingen 😍

    Pauline

    2024 03 12 || 15:38

Lämna en kommentar: