Tiden räcker inte tilll…

1 kommentar

Tiden räcker inte till

Tiden räcker inte till, och det är något som blir allt mer uppenbart. Medan jag (tydligen) fortfarande försöker hitta rutiner som passar heltidsjobbet, behöver jag prioritera om lite.

Något som blivit tydligt är att aktiviteten på hemsidan minskat.

I detta bör jag dock tillägga att det inte finns några planer på att sluta skriva. Däremot så får man nog räkna med ett inlägg varannan dag. Motivationen må ha minskat något, men detta har hänt förr. Så pass många gånger att jag inte oroar mig för att det kommer att få ett abrupt slut. Hemsidan lever vidare oavsett.

Man märker dock generellt att många överger bloggar till förmån för sociala medier, och det är väl helt ok på alla sätt och vis. Jag föredrar dock denna form av plattform då man bland annat slipper reklam. Det känns dessutom mer personligt och enklare, men å andra sidan får man färre följare.

Samtidigt skriver jag mest för min egen skull, och denna hemsidan har hängt med sen november 2009 – vilket är lite längre än jag bott i huset. Den första bloggen startades i samband med att jag köpte Debbie i mars 2007. Således har man hållit på med detta i ganska exakt 17 år.

Var tog tiden vägen? Alla år, alla bilder, alla minnen, alla kontakter.

Tiden räcker inte till, men jag är mer än nöjd ändå! För mig har livet tagit stora vändningar det senaste halvåret, och efter att ha jobbat på ett företag (via ett bemanningsbolag) så är jag sen i måndags anställd på företaget. Därmed har jag uppenbarligen återigen valt att omprioritera saker och ting, men känns det rätt så är det rätt.

Yrket som ordningsvakt försvinner…

… om drygt en månad. Mitt förordnande går ut i april, och då jag inte ville betala 8800 kronor + hotell och resa för att få jobba 3 år till så bestämde jag mig för länge sen att inte fortsätta med detta yrket. Att behöva betala en sån kostnad för att få arbeta för polismyndigheten är vansinnigt fel.

Jag älskade yrket i sig, men efter att priserna sköt i höjden så var beslutet ganska enkelt. Tyvärr, bör tilläggas – men allting har sin tid.

Jag är ändå övertygad om att jag gjort rätt val det senaste halvåret!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 03 06 || 20:17

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Tiden räcker inte tilll…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Det tar nog rätt så lång tid att skapa nya rutiner. Jag tycker inte sociala medier kan jämföras så mycket med bloggande, men har haft flera vänner som övergått till FB och skriver mer eller mindre långa inlägg där, de försvinner i flödet och sen tappar vi bort varandra, så känner jag iallafall.

    Marianne

    2024 03 07 || 04:26

Lämna en kommentar: