Veden fick en följetång…

1 kommentar

Veden fick en följetång

Veden fick en följetång under söndagen. Under fredagen låg fokus på att i första hand få in all ved under tak, vilket man också lyckades med.

Men allt hamnade i en ganska rörig hög, som tog alldeles för mycket plats.

Detta fick man åtgärda under dagen, och nu känns allt mycket bättre. Det finns fortfarande mycket oordning i detta förråd, men man har i alla fall gjort något för att förbättra en dålig situation.

Visst hade man kunnat stapla det bättre, men detta får duga tills vidare. Hur det än är så kommer ju mängden ved att minska sakta men säkert. Kanske med betoning på sakta då det för tillfället inte är kallt ute.

Trevligt med kollegor!

Igår åkte man hemifrån vid 15-tiden och var inte hemma förrän strax efter midnatt. Orsaken till detta var att några kollegor mötts upp för att ha trevligt tillsammans, och trevligt hade vi – även om jag var väldigt trött i slutet av kvällen.

Det var riktigt skönt att få komma bort lite och få vara social. Således känner man sig extra nöjd så här på kvällen, och i morgon får man träffa kollegorna igen på jobbet och återuppleva en trevlig kväll!

“Nytt” jobb i morgon!

När jag i morgon stämplar in på jobbet så jobbar jag direkt för det företag jag varit hos som inhyrd under 6 månader. Något som onekligen känns väldigt bra. Därmed inleds ett helt nytt kapitel i mitt liv. Efter många år som frilansande ordningsvakt, tillfälliga behovsanställningar och extraknäck så har man återvänt till en fast och trygg tillvaro.

Jag trodde inte att det skulle bli så, men är verkligen tacksam över att jag hittade ett jobb så snabbt. Dessutom dök detta verkligen upp i rätt tid. Inte för tidigt, och inte för sent.

Därför känns detta extra speciellt och värdefullt.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 03 03 || 20:30

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Veden fick en följetång…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Grattis till fast anställning!

    Marianne

    2024 03 03 || 22:33

Lämna en kommentar: