Om man sammanfattar helgen…

1 kommentar

Om man sammanfattar helgen

Om man sammanfattar helgen så kan det låta ungefär så här:

Viss aktivitet har utförts, men i grova drag har latmasken varit styrande. Kanske är det ok att tillåta sig själv att vara lite extra lat under helgerna.

Samtidigt är helgerna det enda dagar då man egentligen har tid att vara flitig.

Dessutom infaller påsken om ett par veckor, med några extra dagars sammanhängande ledighet. Dessa dagar kommer förhoppningsvis att kunna visa på att man faktiskt utför arbete hemma också. Speciellt om solen behagar visa sig!

Idag har man i alla fall varit extra huslig, och det är alltid något man kan vara nöjd över. Även om glädjen över detta är kortvarigt med tanke på att man har två hundar som fäller. Om ett par dagar är det garanterat dags att ta fram snabeldraken igen…

Man har även plockat undan lite på kontoret och börjat packa väskan för kommande veckas arbete. Det känns som att man har ovanligt mycket saker med sig hela tiden av någon anledning, men så får det vara.

Ja, så kan det låta om man sammanfattar helgen.

Cykeln fortsätter att stå parkerad!

Ja, det är egentligen långt i från fördelaktigt, men av olika anledningar får jag prioritera bilen ett tag till. Vädret är förvisso bättre, men det kan fortfarande vara rejält kallt på morgonen – och ibland även blåsigt.

Jag hoppas dock att man snart nog kommer att kunna börja cykla till jobbet igen, eller åtminstone börja träna mer på helgerna. Det råder inget tvivel om att kroppen skriker efter mer träning just nu, och det känns märkligt att fortsätta lägga band på sig själv i detta.

Förr eller senare kan man dock hoppa upp på sadeln och trampa bort mot jobbet. Jag känner dock mer och mer att det vore trevligt att köpa en ny cykel. Kanske blir det just så om ett par månader…

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 03 10 || 18:37

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Om man sammanfattar helgen…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Det låter ändå som om helgen varit precis så som en helg bör vara, blandning av att leta sej och att göra några måsten.

    Marianne

    2024 03 11 || 15:14

Lämna en kommentar: