Tacksam för gårdagens solsken…

1 kommentar

Tacksam för gårdagens solsken

Man var tacksam för gårdagens solsken, och att man kunde tillbringa ett par timmar på stranden. Idag är det dessvärre grått ute, och regnet piggar inte upp det minsta.

Det passar kanske extra bra då att man kan hålla sig inomhus med gott samvete.

Matlådorna för den kommande veckan är fixade, och allt tog ynka två timmar inklusive diskandet. Det visade sig i alla fall att jag “råkat” köpa alldeles för mycket mat, vilket gör att man i stort sett har all mat inför nästa helgs matlagning.

Så här i efterhand insåg man dock att inköpslistan inte innehöll ordet ‘glass’, vilket jag verkligen ångrar nu. För att säkra kommande helgen har jag redan gjort den noteringen på min inköpslista.

Lunchen idag bestod av en något mer rejäl hamburgertallrik, vilket också fick avsluta dagens matlagning.

Så där i efterhand kändes det lite överdrivet med två hamburgare, men man blev i alla fall rejält mätt och belåten. Matkoma och soffa är trots allt en väldigt bra kombination!

Det skapades minnen igår!

Ja, en dag som denna är man tacksam över att kunna kika tillbaka på gårdagens soliga bilder – men inte utan att man längtar efter fler sådana dagar.

Den riktigt tunga perioden innan vårtecknen är rådande för stunden, men om drygt en månad så är det förhoppningsvis över. Sen tar det nog bara drygt en månad till innan allt regn torkat upp…

Eller, ja… det känns lite så i alla fall. Den känslan förstärks något av den sorgliga syn min gräsmatta utgör. Men det är knappast lönt att ens försöka göra något åt saken nu.

Lyckligtvis så piggar alltid soffan, kaminen och Netflix upp. Speciellt när minst en hund kommer att krypa upp bredvid mig. Med detta sagt önskar vi på Hundgården er alla en riktigt härlig söndagskväll. I morgon börjar en ny vecka, och den kommer att bli härlig!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 02 18 || 17:00

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Tacksam för gårdagens solsken…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Så fin bild från stranden 🙂
    Det är något fel på hamburgarna nuförtiden, gör men en ångrar man sej att man inte gjorde två och gör men två känner man att det hade räckt med en!
    Ha en fin dag!

    Marianne

    2024 02 22 || 11:48

Lämna en kommentar: